kulturális programajánló Stílus2015 hétvége koncert program Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre egy hosszú hétvége! Összegyűjtöttük a legjobb koncerteket és programokat május első hétvégéjére, így neked már csak az a dolgod, hogy kiválaszd, melyikek tetszenek a legjobban. 

1. Pop up store-t nyit a Coca-Cola
Május 1–7.
Millenáris Park

A Coca-Cola ikonikus üvegpalackjának 100. születésnapját ünnepelve nyitja meg a Coca-Cola Pop Up Store-t. Az üzlet május 1–7. között a budapesti Millenáris Parkban várja a látogatókat.
Elsőként Magyarországon látható a pop up üzlet, amely különleges meglepetésprogramokkal is várja az érdeklődőket. Látogass el a Millenárisra!

Forrás: Thinkstock

2. Óbuda Napja
Május 2.
Óbuda Napja

Újból ünnepre készül Óbuda. A kerület legérdekesebb napját sokszínű programjai teszik különlegessé. Mindenki megtalálja a számára izgalmas programot: Mary Popkids, Random Trip, Hősök, Keresztes Ildikó és még sokan mások koncerteznek.
A rendezvény fő színtere a Fő tér és környéke, a Szentlélek tér, a Zichy-kastély udvara, a Kobuci kert, valamint a Kórház utca.

3. Bock & Roll Party
Május 1.
Villány

A hosszú hétvégén egész Villány ünnepel! Amerikai hangulatot idéző majálisra invitál a Bock & Roll Party. Bor, zene, tánc, jó hangulat, mi kell még? Irány a villányi buli.

Forrás: Facebook/Bock&Roll Party

4. Hobo 70. születésnap

Május 2.
Budapest Park

"Május elején – a gyászosnak mondható – hetvenedik születésnapomra készült műsorral készülök a közönség elé állni" – ígérte Hobo, és most be is tartja.
A Budapest Parkban koncerttel ünnepli születésnapját a rajongókkal közösen, a tőle megszokott hangulat garantált. Megéri benézni.

5. Craig David és Caramel koncert
Május 3.
Syma Rendezvénycsarnok

A világhírű énekes és Molnár Ferenc Caramel közös koncertet ad május 3-án a Symában. A Kodály Filharmonikusokkal kiegészülve egyedülálló műsorra számíthatunk az angol és a hazai R&B mestertől.
Ha el akarod csípni Európában Craig Davidet, siess, mert Budapest az egyetlen európai állomása turnéjának.

Hajdu Steve énekesnek állhttp://www.life.hu/kult/20150427-hajdu-steve-enekelni-fog.htmlÉlete egyik legnehezebb előadására készül Hajdu Steve: két órán keresztül állni fog. És persze énekelni, hiszen május végén végre hazánkban is bemutatják a Nem a Messiás című vígoratóriumot.KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzínésznő volt, rendező lett: 7 filmcsillag, aki átkerült a kamera másik oldalárahttp://www.life.hu/kult/20150420-szinesznok-akik-rendezok-lettek-drew-barrymore-angelina-jolie-sofia-coppola.htmlA filmrendezői szakma meglehetősen férfiközpontú, a művelői között meghökkentően kicsi a nők aránya — ha azonban valaki színésznőként már sokmindent elért a szakmában, könnyebben lehetőséget tud kapni a kamera másik oldalán is. Liv Ullmann és a mozikban debütáló Julie kisasszony kapcsán összegyűjtöttük a jelen legfontosabb színész-rendezőnőit.KultAFPMár ők is a halhatatlanok közé tartoznak - Nyolc új taggal bővült a Halhatatlanok Társulatahttp://www.life.hu/kult/20150427-a-halhatatlanok-tarsulata-nyolc-uj-taggal-bovult.htmlNyolc új művész került a legnagyobbak közé: a Halhatatlanok Társulata a közönség szavazatainak köszönhetően két-két táncművésszel, operaénekessel, színésszel és színésznővel bővült.KultVégre! Újra jönnek a szabadtéri bulikhttp://www.life.hu/kult/20150424-hamarosan-kinyit-a-budapest-park.htmlÁprilis 23-tól ismét kezdődnek a nyári éjszakák! Kinyit a fiatalok közkedvelt nyári szabadtéri szórakozóhelye. Kult--Hajléktalanoknak és szegényeknek tartanak koncertet a Vatikánbanhttp://www.life.hu/kult/20150427-ferenc-papa-a-vatikanban-hajlektalanoknak-es-szegenyeknek-szervez-klasszikus-zenei-koncertet.htmlFantasztikus kezdeményezés a Vatikánban: Ferenc pápa szorgalmazására a szegényekért tartanak komolyzenei koncertet, amelynek díszvendégei a nehéz anyagi körülmények között élő római családok és hajléktalanok lesznek.Kult--Klippremier! Ilyen lett az X-Faktor győztesének első klipjehttp://www.life.hu/kult/20150424-toth-andi-elso-videoklipje.htmlA hazai X-Faktorok történetének legfiatalabb győztese, Tóth Andi leforgatta első videoklipjét. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.