Yachtok és bomba csajok? Nos, Leonardo DiCaprio nemcsak a trófeákat gyűjt

színész festmény Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt keres a színészkedéssel, a vagyonát pedig nemcsak luxusjachtokra és bombázókra költi: Leonardo DiCaprio imádja a művészeteket is.

Leonardo DiCaprio bekerült a világ legnagyobb műgyűjtői közé - derül ki az ARTnews magazin legfrissebb, 2015-ös listájáról; a színész egyike a világ 200 legnagyobb műgyűjtőjének.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Leo nemcsak a festményeket imádja: gyűjteményében különleges képregények és ásványok is vannak. Egyik első és leghíresebb szerzeménye egy Basquiat rajz volt, de vannak otthon képei Picassótól, Andreas Gursky-tól, Takashi Murakami-tól és Sarah Lucastól. A nyilvánosság előtt Leo nem beszél hobbijáról, ám rendszeresen ott van a nagyobb árveréseken Baselban és Miamiban.

Nézd meg Leo új barátnőjét!

Leonardo DiCaprio-nak nincs rossz ízlése: Giselle Bündchen, Rihanna meghódítása után nem számítottunk másra, csakis egy ízig-vérig nőre, jó lábakkal. Ez kell most a színésznek - nézd meg te is a dögös fiatal szépséget!
Láttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--Íme, az emberi test pusztulása - sokkoló fotósorozat (18+)http://www.life.hu/kult/20150708-ime-az-emberi-test-pusztulasa-joel-peter-witkin-fotografus-sokkolo-kepein.htmlJoel-Peter Witkin fotográfus horrorisztikus fotósorozatát, amely az emberi test pusztulását mutatja be, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!KultOrigoAmikor a pasik sztriptízelnek - a filmvászon legemlékezetesebb férfivetkőzéseihttp://www.life.hu/kult/20150706-amikor-a-pasik-sztriptizelnek-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-ferfivetkozesei-a-magic-mike-kapcsan.htmlChanning Tatum és a Magic Mike chippendale-csapata immár másodszor mutatja be a moziban azt, ami meglehetősen ritka a filmvásznon: férfiak erotikus vetkőzését. A ritka példákból most összegyűjtöttük a legvagányabb, legforróbb, legviccesebb, legkínosabb és legcukibb pasisztriptíz-jeleneteket.Kult--Hogyan lehetsz egy napra francia? Eláruljuk!http://www.life.hu/kult/20150708-kulturalis-programajanlo-julius-9-12.htmlKapd fel a partiszemcsit, a fesztiválszettet, és irány a Sound. Ha az elektronikus zene nem a te világod, és inkább Edith Piafhoz húz a szíved, a francia nemzeti ünnepen igazi párizsi lány lehetsz. Retrofaló vagy? Nyugi, számodra is akad program a hétvégén! KultThinkstock5+1 nő, akik megváltoztatták a világothttp://www.life.hu/kult/20150707-nok-akik-megvaltoztattak-a-vilagot.htmlEz a lista csak egy kis merítés azon nők sorából, akik emberek millióit inspiráltak, és jóságukkal, kitartásukkal, újszerű gondolataikkal megváltoztatták a világot.Kult--James Bond dalra fakad - Musical lesz a 007-es történetébőlhttp://www.life.hu/kult/20150708-musical-lesz-james-bond-tortenetebol.htmlSzámos régi és új ellenséggel, valamint egy újabb Bond-lánnyal készül a James Bond: A musical.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.