Ma ünnepelné 100. születésnapját Gábor Zsazsa

Forrás: AFP -
halál Gábor Zsazsa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsára mindenki úgy gondol, mint akinek sikerült az amerikai álom. Ma ünnepelné a 100. születésnapját. 

1917. február 6-án született Gábor Zsazsa, a magyar származású Golden Globe-díjas színésznő. Számtalan amerikai filmben szerepelt, ezzel képviselve a magyar színésznők tehetségét és szépségét.

Gábor Zsazsa ma lenne 100 éves Forrás: AFP

Egész életében dívaként élt, ám sajnos az utolsó éveiben nagyon megromlott az egészségügyi állapota. 99 éves korában halt meg (bár arról is szólnak a hírek, hogy a művésznő bizony titkolta a korát, és jó pár évet letagadott).

Gábor Zsazsát Los Angelesben temették el, de a férje a megemlékezés után pár nappal kihantolta és hazavitte a hamvait. Most Fréderic von Ahhalt otthonába áll az urna egy kisasztalon, a telefon mellett. Később az is kiderült, hogy az özveggyé vált férfi körülbelül 6 milliárd forintnak megfelelő összeget örökölt az asszony után, akinek bizony volt mit a tejbe aprítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.