Elhanyagolt bárány lesz Szabó Győző az Álomutazóban

Álomutazó Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző a Játékkészítő után most az Álomutazóban kapott szerepet, így ismét nem fog unatkozni az év végén. Szerepe szerint egy elhanyagolt bárány lesz, aki a torzombor kinézete ellenére ő egy varázslatos lény.

Korábban A Játékkészítő című nagyszabású musical hős Malacaként szórakoztatta évvégente a családokat Szabó Győző, aki 2014-ben és 2015-ben is malacbőrbe bújt a két ünnep, karácsony és újév között. Tavaly nem született új produkció, amiről Győző így beszélt: „A hiánya olyan, mint amikor a hűtőzaj egyszercsak megszűnik és nem tudjuk, mi volt az, ami eddig hangos volt az ember életében" – emlékszik vissza a sűrű évvégékre a kiváló színművész. Most azonban újra színpadra lép egy családi mesemusicalban.

Elhanyagolt bárány lesz Szabó Győző Forrás: Tulipán Tündér Produkció

„Két évig hangos volt az élet karácsony körül, és most megint az lesz, aminek örülök" – meséli. Szabó Győző - szerepe szerint - valaha alvósállatként „dolgozott", ám hálópartner híján kissé elhanyagolta magát az utóbbi húsz évben.

Ráférne egy kis nyírás és egy alapos patamanikűr, de mindezek dacára Bárány egy varázslatos lény,

akinek szabad átjárása van a valóság és az álmok világa között. „A lányomnak is van egy ilyen, ha nem is alvósállata, de egy kabalaszerű valamilye, amit tőlem kapott, pedig már 20 éves, a kisfiam pedig nagyon szereti, ha mesélek neki" – avatott be mindenkit a családi titkokba Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.