21 éve távozott Diana hercegné, a szívek királynője

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
halál Diana hercegné év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné élete nem volt viszontagságoktól mentes, halálát pedig máig rejtély övezi. 21 éve távozott közülünk a szívek királynője, rá emlékezünk. 

Diana hercegnének nem jutott sok ideje arra, hogy boldog legyen és éljen. Mindössze 36 éves volt, amikor az élete véget ért egy szerencsétlen autóbaleset miatt, amit sokan képtelenek elhinni. Többen titkos összeesküvésről suttognak a hercegné halála kapcsán, amelyről máig kerülnek elő újabb információk, ahogy a hercegné magánéletéről is. Diana élete nyitott könyv volt, és az a halála után is.

Már 21 éve nincs köztünk Diana Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Károllyal történt házasságáról is egyre többet tudhatunk, de az világos volt akkoriban is, hogy az a frigy nem tartogat számára boldogságot, sokkal inkább depressziót és szomorúságot. Károly csak kényszerből vette el a hercegnét, amellyel persze Diana is tisztában volt, házasságuk nem is tartott sokáig: 1981-ben mondták ki az igent, és 1992-ben költöztek szét, de már jóval korábban megszakadt köztük a kapcsolat. Diana ezután kezdhetett volna el élni, de sajnos nem tapasztalhatta meg a felhőtlen boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.