Míg a múlt hetet a meztelenkedő sztárok uralták, ezen a héten jó néhány szakítás történt a sztárvilágban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Válások a magyar sztárvilágban

A héten két magyar sztárpár is a válás mellett döntött. A Megasztár énekese, Fekete Dávid és felesége, Laura külön utakon folytatják tovább. Erről bővebben itt olvashatsz. Rajtuk kívúl úgy tűnik, Győzike és Bea asszony sem bírják már tovább együtt. A pár húsz év után gondolkodott el a válóper beadásán - erről bővebben itt olvashatsz. Az Alkonyat-filmek rajongói azonban örülhetnek, mert úgy tűnik, Robert Pattinson és Kristen Stewart újra megpróbálják együtt - a témáról itt tudhatsz meg még többet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hamarosan érkezik a sztárbaba

A hét második felében rajongók milliói ujjongtak, amikor kiderült, a bájos énekesnő, Shakira és világhírű focista kedvese, Gerard Pique első gyermeküket várják. "Gerarddal boldogok vagyunk, mert első gyermekünket várjuk. Szeretnénk kiélvezni életünknek e csodálatos pillanatát, ezért minden, a következő napokra betervezett hivatalos megjelenésünket elhalasztjuk" - jelentette be a nagy hírt az szép énekesnő a közösségi oldalán.

Forrás: www.twitter.com, AFP

Toplesz fotók a világhálón

A héten tovább folytatódott a múlt heti botrány Katalin hercegnő félmeztelen képei miatt. Sokak szerint ugyanis egy szexvideó is készült a hercegnőről - erről itt olvashatsz. A héten azonban már a csinos német modellt, Heidi Klumot is kikezdte a toplesz-botrány. Egy francia magazinban ugyanis olyan képek jelentek meg, amelyeken a német modell melltartó nélkül, testőr párja társaságában látható, intim helyzetben. Heidi máris perrel fenyegetőzik - erről pedig itt írtunk korábban.

AFP

Napi hím: Daniel Craighttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-daniel-craig-szinesz-a-james-bondfilmek-sztarja-40-eves-kora.html Az alkohol öl, szórakoztat és jólétbe dönthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120919-mozi-film-szorakozas-az-alkohol-ol-szorakoztat-es-joletbe.html Bikiniben vezette a Mokka egyik adását Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-bikiniben-vezette-a-mokka-cimu-reggeli-musor-egyik-adasat-demcsak.html "Alig vártuk a végét" - Túlélni Oliver Stone-thttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120918-mozi-szorakozas-film-tulelni-oliver-stonet.html