A héten a hazai tehetségkutatókról cikkezett sokat a hazai bulvársajtó, és Demcsák Zsuzsa válása is téma még. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Pörögnek a tehetségkutatók

A héten induló The Voice és az X-Faktor első élő adása mindenkit lázban tartott a héten. A RTL Klub tehetségkutatójának döntősei például jelentős változásokon estek át, amiről mi is írtunk itt. A napokban az is kiderült, Csobot Adél még a testét is latba vetette a siker érdekében - erről itt írtunk. Sőt, egy újabb x-faktorosról derült ki, hogy édesanyja nem akárki - erről itt olvashatsz.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A hét botrányai

A napokban derült ki, hogy bárki eltölthet hatezerért egy pásztorórát a Korda-villában. A témáról Balázs Klári a következőket nyilatkozta: "Bárcsak madame lehetnék!" - sóhajtott fel az énekesnő. "Az számomra sokkal egyszerűbb munka lenne, Rolls Royce-szal járnék, nem kelnék minden hajnalban, hogy az ügyvédemmel egyeztessek és a szálloda könyvelését intézzem, és a fellépéseinket szervezzem. Egyszerűbb lenne prostituáltakat futtatni, amit most nem teszünk, bármennyire is olyan irányba befolyásolja a közvéleményt a megjelent újságcikk." A hét másik botránya Antonia Campbell-Hughes színésznőhöz kapcsolódik. A fiatal sztár az utóbbi időben csont és bőr lett, és zörgő csontokkal jelent meg a vörös szőnyegen. Félelmetes látványt nyújtott! Az utóbbi napokban a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa válásáról is új hírek láttak napvilágot, erről itt olvashatsz.

Forrás: AFP

Villantós sztárok

A napokban Szinetár Dóra is megmutatta legszexisebb formáját. A színésznő hamarosan a Chicago című musical főszereplőjeként lép a közönség elé a Miskolci Nemzeti Színházban, és egy szál szexi fehérneműben pózol a darab plakátján. Zimány Linda egy alig-ruhában mutatta meg remek alakját - erről itt írtunk. A héten szerintünk Mila Kunis volt a legdögösebb hollywoodi sztár, aki szinte mindent megvillantott egy magazin címlapján. Nagyon jól tette!

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

Beyoncé lemondta a Csillag születik főszerepéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121011-mozi-film-szorakozas-beyonce-lemondta-a-csillag-szuletik-foszerepet.html Szinetár Dóra forró fehérneműben mutatja meg tökéletes alakját - Sosem volt még ilyen dögös!http://www.life.hu/szorakozz/20121012-szinetar-dora-szineszno-es-ullmann-monika-szineszno-fehernemuben-a-chicago.html Pornósztárral játszik a fiatal botrányhősnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20121010-pornosztarral-jatszik-a-fiatal-botranyhosno-lindsay-lohan-a-the-canyons.html Bájos színésznő lesz Grace Kelly megformálójahttp://www.life.hu/szorakozz/20121010-bajos-szineszno-lesz-grace-kelly-megformaloja-nicole-kidman-milo-ventimiglia.html Liam Neeson és az emberrablók - második menethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121010-mozi-film-szorakozas-liam-neeson-es-az-emberrablok-masodik-menet.html