Szinetár Dóra forró fehérneműben mutatja meg tökéletes alakját - Sosem volt még ilyen dögös!

musical színésznő színdarab színház Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaformában van Szinetár Dóra, aki hamarosan a Chicago című musical főszereplőjeként lép a közönség elé a Miskolci Nemzeti Színházban. A színésznő egy szál szexi fehérneműben pózol a darab plakátján.

Október 19-én mutatják be a Miskolci Nemzeti Színházban a Chicago című musicalt, amelynek két női főszerepét Szinetár Dóra és Ullmann Mónika alakítják. A 35 éves és a 39 éves sztárok csúcsformába hozták magukat a bemutatóra, testüket a huszonéves lányok is megirigyelhetnék. A két színésznő fekete neccharisnyában, fekete magas sarkú cipőben, szexi csipkebugyiban és fekete míderben pózolnak a színdarabhoz készült plakáton. A Chicago a világ musicalirodalmának egyik legtöbbet játszott darabja, melyből 2002-ben több Oscar-díjjal jutalmazott film is készült. Aki a filmet látta, nem csodálkozik azon, hogy a színésznők bombaformában vannak, ugyanis a darabban rengeteget táncolnak, így a két sztárnak a próbák alatt sokat kellett mozognia.

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház
Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.