válogatás mesterek meghallgatás tehetségkutató műsor The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mesterek ötödik alkalommal foglalták el helyüket a forgó székeikben, és puffogtatták közhelyeiket, de már sokkal ritkábban nyomták meg a gombokat, ami nem is csoda, hiszen már alig akadt kiadó helyük. Jövő héten véget ér a válogatás.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A kis túlzással görög félistennek kikiáltott Modor Miltiádész hódította meg először a Mesterek szívét - legalábbis mindent megtett a cél érdekében a Bad Day című számmal. Mező Misi folytatván az eddigi gyakorlatot, szinte azonnal rávágott a gombra, de a megfontoltabb Somló Tamás is fordult egyet, bár hiába, Miltiádész immár Misi csapatát erősíti.

Sok olyan előadó szerepelt a meghallgatáson, akik nem jutottak tovább. Közülük is említsük meg Idei Lászlót, aki kamionsofőrként rappelt és énekelt rendszeresen egy kamerába, s úgy gondolta, hogy elég magabiztos a Voice meghallgatásához is. A motorral érkező rocker, Csuvár Dorina is hozzá hasonlóan teljesített, produkciója ugyanis nem sikerült meggyőzőre. A mesterek dicsérték ugyan a hangját, de nem érezték azt a bizonyos varázst, ahogyan Győrfi Katalinnál vagy Lábas Viktóriánál sem. Lovasi András és Németh Juci dalával viszont továbbjutott a kicsit bizonytalanul és helyenként hamisan éneklő Torzsa Gabi, akit Andi és Caramel nagyon lelkesen fogadott. A lány Andit választotta mesteréül.

A következő körbe jutott Sot Klaudia is, akit az első válogatón brillírozó Bakonyi Zsolt kísért el. Caramel, Misi és Tamás is érdeklődve fordult meg, majd miután kiemelték a lány különlegességét, elfogadták a döntését: Klaudia, ahogy szinte előre tudható volt, Caramel csapatát választotta.

Olasz Csaba dalára is megnyomták a gombot a mesterek Andi vezetésével. Caramelnek azt tetszett, hogy Csaba küzdött a sikerért, de Misinek és Somlónak a stíluskeveredéssel nem volt kibékülve - Csaba végül Andi csapatának lett a kilencedik tagja.

Bogáth Emese belekóstolhatott már a sikerbe a Sugar and Spice együttes tagjaként. A lánynak nem volt könnyű élete eddig - erről és hogy továbbjutott-e a következő fordulóba, itt olvashatsz.

A szakácsként dolgozó Zoboki Balázs kisfilmje is túl hosszúra nyúlt, de sikere talán ennél is hosszabb életű lesz a műsorban: Misi és Somló Tamás is megfordult a hangjára. Misi még libabőrös is lett az élménytől, de ez nem volt elég Balázsnak, és Somló Tamást választotta mesteréül.

Schweitzer Dóra is sikert aratott, miután megunta a kiskosztümök világát, és kipróbálta magát énekesként Eric Clapton dalával - amit Andi értékelt elsőként és egyetlenként. Nádor Dávid az I Believe I Can Fly című dallal azonnal sikert aratott mind a négy Mesternél.

Misi lelkes káromkodásait és ízléstelen célzásait Andi próbálta visszafogni. "Meztelenül álltál előttem és nem volt semmi takargatnivalód" - mondta Dávidnak Caramel, akivel Mező Misi is egyetértett. A fiú lelki meztelenségével kapcsolatos gondolatsort Andi folytatta, akit végül Dávid mesterének választott.

Az életéért küzdött a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121109-bogath-emese-a-voice-versenyzoje-eletet-tragediak-sorozata-kiserte.htmlLevetkőztették volna a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121108-veres-monika-nika-a-voice-versenyzojet-levetkoztetne-a-ferfi-magazin.htmlLelepleztük a Voice Mestereinek titkaithttp://www.life.hu/legykepben/20121107-the-voice-mesterek-titkait-lelepleztuk.htmlMegtörte a sok sikertelen próbálkozás a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-burai-krisztian-a-the-voice-versenyzoje-megtort-a-sok-sikertelen.htmlKikezdett Liptai Claudiával a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-perutek-janos-a-the-voice-versenyzoje-liptai-claudia-magyar-musorvezetovel.htmlKiborítja a rosszindulatú kritika a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121031-pakai-petra-a-the-voice-versenyzoje-kiborul-a-rosszindulatu-kritikatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.