Jól jönne a vérfrissítés - Nagy Feró is kiszáll az X-Faktorból?

X-Faktor mentor zsűri Malek Miklós Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró úgy érzi, kellenek a változtatások a 2013-as X-Faktorban. Szerinte két mentort is cserélni kellene - idézte a rockert a BorsOnline.

A kismamaként tündöklő Ördög Nóra ünnepélyesen jelentette be az X-Faktor fináléjában, hogy jövőre ismét indul a tehetségkutató, amelyre már most lehet jelentkezni. Az is biztos, hogy az új széria már Malek Miklós nélkül folytatódik, aki az After X műsorban jelentette be a távozását.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagy Feró szerint ráfér a vérfrissítés a tehetségkutató zsűrijére. A rocker azt nyilatkozta a BorsOnline-nak, hogy ő akár még két további mentort is lecserélne - beleértve akár saját magát is. "Egy show-nak mindig meg kell újulnia, de ha felkérnek, hogy legyek mentor, szívesen vállalom, mert szeretem ezt a műsort. Annyiféle felkérésem van, hogy nem esem kétségbe, ha véget ér számomra ez a szerep. Végre elvégzem egy csomó elmaradt dolgomat, de már örökös tiszteletbeli tagja maradok az X-Faktornak" - nyilatkozta a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.