Nagy Feró úgy érzi, kellenek a változtatások a 2013-as X-Faktorban. Szerinte két mentort is cserélni kellene - idézte a rockert a BorsOnline.

A kismamaként tündöklő Ördög Nóra ünnepélyesen jelentette be az X-Faktor fináléjában, hogy jövőre ismét indul a tehetségkutató, amelyre már most lehet jelentkezni. Az is biztos, hogy az új széria már Malek Miklós nélkül folytatódik, aki az After X műsorban jelentette be a távozását.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagy Feró szerint ráfér a vérfrissítés a tehetségkutató zsűrijére. A rocker azt nyilatkozta a BorsOnline-nak, hogy ő akár még két további mentort is lecserélne - beleértve akár saját magát is. "Egy show-nak mindig meg kell újulnia, de ha felkérnek, hogy legyek mentor, szívesen vállalom, mert szeretem ezt a műsort. Annyiféle felkérésem van, hogy nem esem kétségbe, ha véget ér számomra ez a szerep. Végre elvégzem egy csomó elmaradt dolgomat, de már örökös tiszteletbeli tagja maradok az X-Faktornak" - nyilatkozta a bulvárlapnak.

Beleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.html Valóra váltotta a mesebeli álmot az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-nyertese-olah-gergo-valora-valtotta-az-almat.html Befejezte! Malek Miklós otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20121217-malek-miklos-mentor-otthagyja-az-xfaktort.html Kölcsönből szavazott az X-Faktor győztesének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztesenek-csaladja-kolcsonbol-szavazott.html Oláh Gergő a 2012-es X-Faktor-nyertes!http://www.life.hu/legykepben/20121216-olah-gergo-nyerte-a-2012es-xfaktort-antal-timi-lett-a.html 51-49% az állás az X-Faktor két döntőse között!http://www.life.hu/legykepben/20121216-vasarnap-delutan-egy-orakor-5149-az-allas-az-xfaktor-ket.html Sorsfordító győzelmet vár az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121213-xfaktor-mentora-hisz-benne-hogy-olah-gergo-enekes-fog-nyerni.html Csobot Adél esett ki az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121215-csobot-adel-esett-ki-az-xfaktor-tehetsegkutato-dontojebol-antal-timi.html