Ismert énekesnő esett ki a Voice-ból

Caramel Mohamed Fatima The Voice kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice első élő adásából egyszerre négy versenyző is kiesett. A legnagyobb meglepetés, hogy az egyik legismertebb énekest is hazaküldte Caramel.

A lassú építkezés után az élő adásokra felgyorsultak az események a Voice tehetségkutatóban. Az első élő adásban a huszonnégy továbbjutóból tizenketten mutatták meg, mit tudnak: minden Mester csapatából három versenyző. A Mesterek csapataiból egy-egy versenyzőt a közönség juttatott tovább, egy-egy versenyző viszont az ítészek döntése alapján került a következő fordulóba.

A Voice első élő adásának nemcsak három órányi műsoridőt szántak, de hatalmas modern színpad, az ezer fős nézősereg és az élő zene is emelni igyekezett az est fényét. Nyitányként a műsorvezető, Szabó-Kimmel Tamás mutatta meg nagyszerű hangját a foteleikben háttal ülő Mestereknek, akik egymás után megfordultak. Ezt tették a válogatón a vietnámi Nguyen Anh Quan-al is, aki később Caramel csapatában bizonyított. A különleges hangszínt most is élvezhettük, de a hang erejéből már nem kaptunk túl sok ízelítőt. Andinak tetszett, hogy a fiú nem vállalt többet, mint amennyit elbírt volna, de Misi már hamis hangokat is hallott a produkcióban.

Caramel másik "fia", Berkes Olivér egy lírai dallal mutatta meg, hogy a párbajok során kiesett anyukája nélkül is megállja a helyét a színpadon. A Mestereknek is tetszett az előadás, bár Andi hiányolta a fiatalosabb dalválasztást.

A Fekete vonatból ismert Mohamed Fatima hangszálán nemrég találtak egy ödémát, amitől alig tudott énekelni. A részletekért és Fatima produkciójáért kattints ide!

Malek Andi még az otthonában is vendégül látta versenyzőt, akik közül Schwartz Dávid lépett fel elsőként. Kicsit több önbizalom és játékosság még kellett volna a produkciónak, amit Mező Misi így is nagybetűs szórakoztatásnak nevezett.

Ugyanilyen dicsérő szavak jutottak a spanyolul éneklő Nádor Dávidnak is. A szentimentális Diego Torres dal még a latin számoktól fejvesztve menekülő Caramelt is meggyőzte. A megható előadás már csak azért is különleges volt, mert a háttérben Dávid messzibe szakadt édesanyja hegedűjátékát halhattuk felvételről.

Schweitzer Dóra többszörös erővel igyekezett bizonyítani nemcsak mesterének, Andinak, de a közönségnek is. A kitűnő dalt viszont nem tudta megtölteni élettel és spiritusszal. Misinek vérszegénynek tűnt a történet, ami nem mutatta meg Dóra tudását, Caramel figyelmét pedig a táncos lányok jobban lekötötték, mint Dóri hangja.

Somló Tamás hármasából az első fellépő a középsúlyos önbizalomtúltengésben szenvedő Czerovszky Heni volt, aki még Somló Tamásnak is elmagyarázta, hogy kéne énekelni az est első magyar nyelvű számát. Tudásban természetesen nincs hiány Heninél, így a hangulatos karácsonyi Katona Klári dalt profin adta elő.

Személyes himnuszával érkezett a színpadra Dózsa Erik, de nem mutatott benne kiemelkedő hangi adottságokat. A Szeretlek valamiért című nóta után Misi és Andi a hangot hiányolta, de Caramel szerint is inkább kamikaze repülést láthattunk.

A Voice-ikerpár vagányabb tagja, Szécsi Saci legfőbb ereje különleges hangja, amit ma este a Michelle című Beatles dalban mutatott meg. A lánynak Caramel inkább tanácsokat, mint dicséreteket osztogatott, Andi pedig a siker lelki terheitől féltette Sacit.

Saci testvérét, Szécsi Böbét már Mező Misi igyekezett kinevelni gátlásaiból, és lebeszélni a félénk, egyhangú előadásról. Böbe egy hintán lengve ezt a feladatot nagyjából teljesítette is az igen megható Angel című dalban. Misi és Caramel megindulva köszönték meg az élményt.

Egyik végletből a másikba estünk, mikor Böbe után az ex-drogos Gyöngyösi Tamás következett. A dalválasztás azonban csillagos ötös Misinek, hiszen az Igazából szerelem című film ikonikusan ironikus dalát szánta Tamásnak. Az már egy másik kérdés, hogy picit laposra sikeredett, pláne ismerve Tamás mozgósítható energiáit.

Veres Mónika adta meg a versenyprodukciók méltó lezárását, aki nemcsak biztos hangi adottságokkal, de színpadi rutinnal is bír. Mindez át is jött a gyönyörű, Joyful, Joyful című dalban, ami telve volt nemcsak érzelmekkel, de energiával és jókedvvel is. A közönség állva tapsolt, de Caramel és Andi azt fejtegette, hogy őt valamiért nem tudta megérinteni a dal.

A kiesők kihirdetésekor a legnagyobb meglepetés Caramel csapata okozta. A Mester a hihetetlenül tehetséges, de az élő adásban rosszul teljesítő Mohamed Fatimát ejtette ki. Az igazságérzetére hallgatva a nagyon szorgalmas Quant vitte tovább, akit vietnami származása miatt már megtámadták egyszer. A többi három kieső: Dózsa Erik, Schweitzer Dóra és Gyöngyösi Tamás.

Dráma az élő show-ban - Alig volt hangja a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/szorakozz/20121221-alig-volt-hangja-mohamed-fatimanak-a-voice-elo-showjaban.htmlRasszizmus áldozata lett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nguyen-anh-quan-a-voice-versenyzoje-rasszizmus-aldozata-lett.htmlKiderült! Megasztárba szerelmes a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121219-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-toth-adam-a-megasztar.htmlVersenytársa lett a Mestere a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-caramel-a-voice-mesterevel-egyutt.htmlVeszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.htmlHiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg nekihttp://www.life.hu/legykepben/20121214-czerovszky-henriett-a-voice-versenyzoje-csaladra-vagyott-kulfoldre-menekult-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.