Dráma az élő show-ban - Alig volt hangja a Voice versenyzőjének

betegség élő adás Mohamed Fatima The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice első élő műsorából nem maradhatott ki a dráma. Mohamed Fatima hangja nem engedelmeskedett az énekesnő akaratának, aki így képtelen volt száz százalékos teljesítményt nyújtani.

Mohamed Fatima az egyik nagy visszatérő a Voice-ban. A Fekete vonat egykori énekesnője az első élő adásig könnyedén vette az akadályokat, mind a nézőket, mind a Mestereket lenyűgözte. Ahogy azt a Life.hu is megírta és ahogy a produkció előtti kisfilmből is kiderült, betegsége miatt bármikor elmehet Fatima hangja. Az énekesnő éppen ezért visszafogottan énekelt az élő show-ban, de megtette, amit tőle tellett.

Mező Misi szerint ezen túl kellett volna lépnie, hiszen a Voice és a tehetségkutatóhoz hasonló verseny olyan lehetőség, ami csak egyszer adódik az életben. Malek Andrea ezzel nem értett egyet. Azzal viszont igen, hogy valószínűleg Fatimának túl nagy teher volt a vállán, amit nem tudott feldolgozni, ezért ment el a hangja. Somló Tamás annak örült, hogy Fatima egyáltalán tudott énekelni. Fatima mestere, Caramel szerint a verseny miatt 70 kilót fogyott lány hangja nem volt tökéletes, ahogy ő maga sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.