A tehetséges színész ismét előhúzta 2008-as megjelenését. Joaquin Phoenix akkor éppen visszavonult a filmezéstől. A hétfői Oscar-ebéden azonban ismét trógerkinézetet öltött.

A ruhájával semmi gond nem volt, szép, úriemberes öltönyt húzott magára, de az ábrázata ennek teljesen ellentmondott. Összevissza kunkorodó haj, kéthetes, őszülő borosta semmisítette meg az öltöny eleganciáját.

Forrás: AFP

Pedig Joaquin egy sármos pasi volt! És most úgy néz ki, mintha legalább 50 éves lenne, és épp egy barlangból bújt volna elő.

A színész 2012 októberében még csúnya szavakkal illette az egész Oscart, aztán hirtelen visszavonta az egészet, és most ő is ott tetszelgett az ebéden, hiszen a The Master című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb férfi főszereplő díjára. Ha megnéznél róla korábbi, lényegesen szexibb fotókat, kattanj a Napi hím oldalra!

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Fiatal táncos fiútól virult ki Toncsihttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivirult-angyal-andras-tancpartnere-mellett-a.html Újra együtt a Destiny|s Childhttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-beyonce-amerikai-enekesno-a-destinys-childdal-lepett-fel-a-super.html Unalomba fulladt A Dal első adásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130202-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-elso-valogatoja-unalomba-fulladt.html Terhes sztárok és szörnyű döntések - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130202-a-life-heti-bulvarkoktelja-voice-pal-denes-terhesseg-divat-mellbimbo.html