Kate Moss Mila Kunis VV Fecó baleset Cipő homoszexualitás Eva Longoria Tóth Vera hóesés Bulvárkoktél Bódi László közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején elhunyt a betegségével jó ideje küzdő legendás magyar énekes, Cipő. A hosszú hétvégét pedig beárnyékolta a havazás okozta katasztrófa, de szó lesz még nagy bejelentésekről is a Life.hu heti bulvárkoktéljában.

Elhunyt az imádott énekes

A hét elején elhunyt Cipő, a Republic zenekar frontembere. A fantasztikus zenész mindössze negyvenhét éves volt. Órákig küzdöttek az orvosok Bódi László életéért, de már nem lehetett őt megmenteni. Cipő egyébként évek óta komoly szívproblémákkal küzdött. A tragédiáról ismert emberek is nyilatkoztak a következő videóban:

Katasztrófa a hét végén

Az év első hosszú hétvégéje nem is indulhatott volna rosszabbul: az előzetes jelentések igaznak bizonyultak, és a havazás megbénította a fél országot. Emberek százai rekedtek étlen-szomjan az utakon, és sokan az autójukban éjszakáztak a zord körülmények ellenére is. A történtekről itt olvashatsz bővebben. Orbán Viktor pedig rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a hóhelyzet miatt, és arra kérte a lakosságot, hogy tegyenek eleget a hatóságok kérésének.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

Szakítás és magány az RTL Klub sztárjainál

Mádai Vivien, az RTL Klub egykori műsorvezetője a Life.hu-nak mesélt válásáról és a szingliségéről. Vivien elmondta, mi a helyzet a volt férjével, és mesélt arról is, milyen lenne számára az ideális férfi. VV Fecó sincs jobb helyzetben: a ValóVilág egykori szereplőjét elhagyta a felesége, Angéla. Az okokról itt olvashattok bővebben.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Színt vallottak a zenészek

Március közepe a vallomások hete volt. Tóth Vera énekesnő a TV2 Hal a tortán című műsorában bevallotta, hogy roma vér is csörgedezik az ereiben. A brit X-Factor sztárja, Christopher Maloney ennél jóval messzebbre ment. Az énekes ugyanis a minap számolt be arról, hogy a saját neméhez vonzódik.

Forrás: Facebook/Hal a tortán
Forrás: Facebook/Hal a tortán

Sztárok smink, ruha és edző nélkül

Ez a hét sem múlhatott el villantások nélkül. Mila Kunis színésznő smink nélkül merészkedett az utcára - a festetlen bombázóról készült képet itt megnézheted. Kate Moss sem tétlenkedett: a modell egy óriásplakáton feszít egy szál bugyiban és tűsarkúban New York közepén. Reméljük, az autósok nem bámészkodnak el a meztelen test láttán... A hét villantója azonban egyértelműen Eva Longoria volt. Az egykori "Született feleség" pár kilót magára szedett az utóbbi hónapokban. Kikerekedett bikinis testét pedig egy brazil tengerparton tette közszemlére. Vajon a szépség mostanában hanyagolta az edzőjét?

Forrás: www.stuartweitzman.com
Forrás: www.stuartweitzman.com

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.