Nem hittük volna, hogy van olyan lány a világon, akit kiábrándít egy csók Brad Pitt-tel. Pedig Kirsten Dunst kikotyogta: egyik legkellemetlenebb élménye volt ez. Azért szívesen lettünk volna a helyében!

Milyen finnyás ez a Kirsten Dunst! A szőke színésznő kitálalt. Szó szerint azt mondta: gusztustalan volt Brad Pitt-tel csókolózni. Őszintén szólva, nem ezt a reakciót várja az ember, pláne, ha a szóban forgó pasi a világ egyik legszexisebb sztárja.

Forrás: AFP

Kirsten Dunst szerint a csók nem volt finom, épp ellenkezőleg: megharapta őt kollégája. Ezek szerint ő is rágcsáló típus - ez az egyike azoknak a csókfajtáknak, amelyektől frászt kapunk. A színésznő még 1994-ben élte át ezt a kellemetlen élményt Braddel az Interjú a vámpírral című filmben. Azóta bizonyára sokat fejlődött már a hollywoodi nagyágyú technikája, akiről egy szuper szexi képösszeállítást meg is nézhetsz a Napi hím oldalon.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

 

Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt?http://www.life.hu/legykepben/20130102-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-osszehazasodott.html Sebes, véres arccal járkál Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/20121203-brad-pitt-szinesz-arca-veres-lett-a-world-war-z.html A leghíresebb sztárcsókokhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130228-szex-szerelem-parkapcsolat-a-leghiresebb-sztarcsokok.html Harry herceg szemérmetlenül csókolózott barátnőjévelhttp://www.life.hu/szeress/20130221-harry-herceg-szemermetlenul-csokolozott-baratnojevel-cressida-bonasszal-a-svajci-siutjukon.html