Varga Izabella RTL II tánc Szilveszter gazda Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz ötödik élő adásában a döntőbe jutás volt a tét. A táncosok és a sztárok ezúttal is két tánccal készültek: diszkót és angolkeringőt vagy tangót adtak elő. A Life.hu megmutatja a három legemlékezetesebb produkciót.
Szilveszter gazda és Molnár Andrea diszkója

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor angol keringője
A Barátok közt sztárja és táncpartnere immár teljesen egymásra hangolódtak a szombati adásra - állapították meg a zsűritagok. Esztergályos Cecília azonnal közös ágyba parancsolná a párt, Keleti Andrea pedig megjegyezte, soha ennyi profi versenytáncos mozdulatot nem látott még tőlük. A szakmai részhez ő jobban ért, mi csak egy gyönyörű, érzéki, lágy angol keringőt láttunk. Varga Izabella kitáncolta magából az érzelmeit és könnyekig hatódott a produkció végén. A színésznő csak elcsukló hangon tudott válaszolt Lilu kérdéseire, majd inkább átadta a szót Cseh-Szakál Tibornak.

Hasonlóan könnyekig táncolta magát Tóth Gabi és Markó Róbert is, akiknek szintén angol keringő volt a második táncuk.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor diszkója
Hiába táncolt tüzes tangót Vastag Csaba és Máramarosi Tünde, hiába volt oltári jó Tóth Gabi és Markó Robi diszkója, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor diszkótánca mindkettőt felülmúlta. A Barátok közt színésznője hadonászott, ugrált, cigánykerekezett a színpadon, mindezt olyan ritmusérzékkel, hogy tátva maradt a szánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.