A sztárcsemete ismét fürdőruhában pózolt a fényképezőgépnek, miközben barátnői is vele tartottak.

Kétségkívül nagyszerű géneket örökölt az Oscar-díjas színésznő, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin. Ő pedig nem bírja ki, hogy ne mutogassa szinte tökéletes testét, amiről előszeretettel készít és tölt fel fotókat a világhálóra.
A 17 éves lány, akivel nemrég a két legtekintélyesebb modellügynökség is leszerződött, nem olyan rég barátnőit is bevonta a bikinis viháncolásba, amelyeket rögtön meg is osztott a Twitteren. Az angyalarcú Irelandtól egyébként sem áll távol ez a műfaj, nemrég bátran pózolva mutatta meg formás popsiját. A bikinis képeket a blogon nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: AFP

Visszafogott sminkkel is lélegzetelállító Pamela Andersonhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-pamela-anderson-szineszno-uj-kulsejevel-visszafogott-sminkben-is-jol-nez.html Csillámos körömlakkok bevállalós lányoknakhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-csillamos-koromlakkok-parositasa-egyszinu-koromlakkal.html Halle Berry lábai között is parfümillat vanhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130408-szokatlan-szepsegpratkikak-sztaroktol-vorosboros-furdo-drakulaterapia-kigyomeregszerum-baranyemberio-sejtekbol-keszult.html Végre elégedett magával az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130416-leann-rimes-enekesno-elegedett-a-testevel-es-a-maganelete-is.html Visszatért a szépség és híres fenekehttp://www.life.hu/szepulj/20130415-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-skot-eskuvon-ugyanazt-a.html