Feladta a versenyt A címlaplány szőkéje

modell feladás A címlaplány Maya verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulat következett be A címlaplány adásában. A Miss Hungay győztes Maya feladta a versenyt - a barátja kérésére.

"Miss Hungary győztes vagyok, tudom milyen nyerni, szerintem ez egy játék, ahol úgy fogok játszani, hogy eljussak a végéig, és én nyerjem meg. Rám már egyszer kimondták, hogy én vagyok a legszebb Magyarországon" - írta bemutatkozó szövegében Maya. A 25 éves szőke lány akkor még nem tudhatta, hogy nem nyeri meg a versenyt - és nem azért, mert a zsűri nem találja elég jónak.

Forrás: Facebook/ACímlaplány
Forrás: Facebook/ACímlaplány

A címlaplány előző adásának kiesője, Amina videóüzenetében a szőke Mayát biztosította arról, hogy neki drukkol, és szeretné, ha ő nyerné meg versenyt. Arra viszont egyikük sem gondolt, hogy ez nem következhet be. Maya ugyanis üzenetet kapott a párjától. "Szia Szerelmem! Végre tudok veled beszélni, mert már nagyon ideges voltam. Rájöttem, hogy nagyon szeretlek. Azt szeretném, hogy gyere ki és gyere vissza hozzám!" - mondta a telefonban a férfi, aki ezzel választás elé állította barátnőjét. "Az életben döntéseket kell hozni. Én itt vagyok kint, nagyon szeretlek, ezt nem fogom többet elmondani. Azt akarom, hogy gyere ki! Kijössz?"

A szőke lány kis hezitálás után mosolyogva igent mondott a kérdésre. Néhány perccel később már könnyek között mondta el a többi lánynak, hogy feladta a küzdelmet. Azt mondta, szeretne a barátjával lenni, mert fontosabb az, hogy vele tervezzen, mint a verseny. A lányokat megdöbbentették a történtek. Többen nem tudták elfogadni a férfi viselkedését, mások szerint Maya döntött rosszul. Úgy tűnt, csak Maya testvére, Fruzsina értett teljesen egyet a döntéssel.

Nem érint férfit A címlaplány szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bertok-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-igyekezett-nem-megerinteni-partneret-eden.htmlA címlaplány - Amikor a vetkőzés sem segíthttp://www.life.hu/szorakozz/20130418-kritika-a-cimlaplany-cimu-divatos-valosagshowtol.htmlÉdesanyja eldobta magától A címlaplány versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130411-koholak-szandrat-az-anyai-agon-mongolkinai-szarmazasu-lanyt-a-cimlaplany.htmlCímlaplány lett a világsztár húgahttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-kendall-jenner-17-evesen-pozol-a-vogue-cimlapjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.