A Spice Girls egykori énekesnője nyolc év után először jelentkezett új szóló produkcióval, amelynek videóklipje igencsak ütősre sikeredett.

Nyolc év kihagyás után visszatérni a showbizniszbe? Nagy kihívást jelent mindenkinek. De nem Mel B-nek: az egykori Spice Girl hosszú hallgatás után új számmal jelentkezett, amelyet egy még ütősebb klippel spékelt meg.

Forrás: AFPBár a háromgyerekes édesanya csodásan mutat lenge öltözékben, legújabb videóját mégsem a fehérneműs jelenetek teszik olyan emlékezetessé. Melanie Brown egy nővel vált forró csókot - aki kiderül, hogy nem más, mint saját maga. Úgy látszik, a 38 éves énekesnő szeret provokálni. Legutóbb karcsúsága titkát osztotta meg a nagyérdeművel, amelyet szerinte a rendszeres szerelmeskedésnek köszönhet. Mel B legújabb videóját alább te is megnézheted:

 

A Spice Girls énekesnője ismét bepasizott - Nem is akárkivel jött össze!http://www.life.hu/legykepben/20120828-russell-brand-es-a-spice-girls-enekesnoje-geri-halliwell-randiznak.html Összeállt a Spice Girls - de csak az olimpia tiszteletérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120813-osszeallt-a-spice-girls-de-csak-az-olimpia-tiszteletere.html A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html Ezért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.html Kiestek Mel B mellei Cannes-banhttp://www.life.hu/szepulj/20130524-mel-b-enekesno-mellei-majdnem-kiestek-szuk-ruhajabol-cannesban.html