Az Anna and the Barbies énekesnője és novemberben született kisfia sem hiányozhat a legrégebbi hazai fesztiválról, amelyet 30 év után ismét Miskolctapolcán rendeznek.

Júliusban újra dübörög az EFOTT, amelyen ott lesz az Anna and the Barbies együttes is. A frontember, Pásztor Anna mindössze néhány hónapos kisfiával vág neki a legnagyobb hallgatói bulinak. 

Pásztor Anna és BenjiForrás: Red Lemon Media

Benji már edzett, ha rock koncertekről van szó, hiszen mamája terhessége alatt is folyamatosan színpadon állt. Születése óta pedig ő sem hiányozhat a fellépésekről

„Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig, nem fogunk csalódást okozni. A családban a nagyi az első számú rajongója a bandának, a gyermekem édesapja pedig szintén zenész, nyaranta mindig velünk tartanak. Idén a kisfiammal is kiegészül a csapat, úgy vágunk neki a koncertezésnek. Még csak három hetes volt Benji, amikor már újra próbáltam, nyolc hetes korában pedig egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt" – mesélte nevetve Pásztor Anna, aki zenekarával most gőzerővel dolgozik a csapat következő nagylemezén, amely novemberben lát majd napvilágot.

A fesztivál 2014-es programjában a már említett együttes mellett helyett kapott a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, valamint a Magashegyi Underground.