Pezsgő, kaviár és füstölt lazac - Íme, az Oscar-díj-átadó utáni vacsora menüje

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Oscar-díj gála séf burgonya Oscar 2015 menü vacsoraest bor lazac pite mesterszakács pezsgő kaviár díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck elárulta, milyen finomságokat fognak felszolgálni a bál utáni vacsorán. Figyelem, éhesen nem ajánlott a következő sorok olvasása!

Mivel a domborodó pocak nem mutat jól a testhez simuló ruhák alatt, így bizonyára nem egy éhes sztár fog azonnal lecsapni a Wolfgang Puck mesterszakács által összeállított Oscar-díj-átadó utáni vacsorára. Lesz mit várni, a rendezvény séfje ugyanis igencsak ki fog tenni magáért a menüt illetően.

Wolfgang Puck mesterszakács bemutatja az aranyporral meghintett csokoládészobrocskákat Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A hírek szerint összesen 16 ezer tányérnyi, 30 különböző finomságot fognak felszolgálni, amelyek között a szokásos lazacon és a szarvasgombás rizottón túl olyan ínyencségek kaptak helyet, mint a csirkés pite, a pásztorpite, a kaviár burgonyával, a doveri nyelvhal karamellizált citrommal vagy a képen is szereplő arannyal meghintett csokoládészobrok, amellyel bármelyik díj nélkül maradt színész vagy színésznő vigasztalódhat.

Finom ételekhez pedig finom italok is dukálnak: Puck elmondása szerint 1700 üveg bort és pezsgőt rendeltek a híres Sterling szőlőbirtokról. Jól hangzik! A tavalyi menü is elég pazarra sikerült: a részletekért kattints ide.

Az Oscar-díj-átadók legnagyobb botrányai

Eltűnt szobrocskák, gyilkosság, és akik nem kértek a díjból - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a gálaest legnagyobb port kavaró botrányait.
Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányábanhttp://www.life.hu/trend/20150205-plus-size-modell-szerepel-a-sports-illustrated-legujabb-kampanyvideojaban.htmlA szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.TrendOrigoA lagzin kötelező a hús? Dehogy! Íme egy vegán esküvői menühttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140421-stohr-greta-vegan-eskuvoi-menu-hus-nelkul.htmlA vegán esküvő hallatára bizonyára sokan felkapják a fejüket, hiszen a vegán életmód ma még önmagában is különlegesnek számít, főként, ha egy esküvői menüről van szó. Ha mégis ilyenre vágysz, jó, ha tudod, hogy nincs lehetetlen - Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője mutat is egy menüsort, ami nemcsak finom, de egészséges is. Stőhr GrétaOrigoHeti szexmenü a belváros szívében: terítéken A szürke ötven árnyalata fogásaihttp://www.life.hu/intim/20150120-konyvbar-restaurant-teriteken-a-szurke-otven-arnyalata-legszexibb-fogasai.htmlMielőtt azon kezdenél agyalni, vajon mikor is etette a regényben Christian Anát kaviárkrémmel megkent pirítóssal, mikor ízleltek bódító máklevest pirított mandulával, vagy éppen a Grey család melyik rendezvényén szolgáltak fel szürke tésztát fokhagymás-tejszínes garnélával, eláruljuk, amit talán még maga E. L. James sem tud élete művéről.IntimOrigoVacsoraparti stílusosan, sztárokkal fűszerezve: tanulj Taylor Swifttől!http://www.life.hu/trend/20150119-taylor-swift-vacsorapartit-szervezett-karlie-kloss-es-martha-hunt-modellel-tavi-gevinsonnal-es.htmlKét modell, egy divattervező és egy blogger gyűlt egybe a hétvégén Taylor Swift New York-i otthonában, amelynek minden percéről tudósított képmegosztó oldalán az énekesnő.TrendOrigoHárom könnyű, gyomorkímélő vacsora – finomak, egészségesek és gyorsan elkészülnekhttp://www.life.hu/kisdumasok/20141008-harom-gyomorkimelo-vacsora-hetkoznapokra-ami-gyorsan-elkeszul.htmlA napi rohanás után, este, mikor hazaérünk, hajlamosak vagyunk jól megtömni a hasunkat – általában ilyenkor eszünk főtt ételt és sokszor nem törődünk vele, hogy a késői órákban nem szabadna semmilyen nehéz, zsíros ételt fogyasztanunk. Pedig lefekvés előtt a legkevésbé sem ajánlott megterhelni a gyomrunkat – ez sokszor álmatlan éjszakákhoz, vagy akár gyomorrontáshoz vezethet. Ezt elkerülvén ajánlunk most három könnyen elkészíthető, finom és nem utolsósorban egészséges vacsorát. KisdumásokOrigoEz nagyon cuki! Gyerekek játsszák el az Oscar-díjra jelölt filmekethttp://www.life.hu/kult/20150204-gyerekek-jatsszak-el-az-oscar-dijra-jelolt-filmeket.htmlZseniális videó készült! Gyerekek újraértelmezték az Oscarra jelölt filmeket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.