Az Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck elárulta, milyen finomságokat fognak felszolgálni a bál utáni vacsorán. Figyelem, éhesen nem ajánlott a következő sorok olvasása!

Mivel a domborodó pocak nem mutat jól a testhez simuló ruhák alatt, így bizonyára nem egy éhes sztár fog azonnal lecsapni a Wolfgang Puck mesterszakács által összeállított Oscar-díj-átadó utáni vacsorára. Lesz mit várni, a rendezvény séfje ugyanis igencsak ki fog tenni magáért a menüt illetően.

Wolfgang Puck mesterszakács bemutatja az aranyporral meghintett csokoládészobrocskákatForrás: AFP/Kevork Djansezian

A hírek szerint összesen 16 ezer tányérnyi, 30 különböző finomságot fognak felszolgálni, amelyek között a szokásos lazacon és a szarvasgombás rizottón túl olyan ínyencségek kaptak helyet, mint a csirkés pite, a pásztorpite, a kaviár burgonyával, a doveri nyelvhal karamellizált citrommal vagy a képen is szereplő arannyal meghintett csokoládészobrok, amellyel bármelyik díj nélkül maradt színész vagy színésznő vigasztalódhat.

Finom ételekhez pedig finom italok is dukálnak: Puck elmondása szerint 1700 üveg bort és pezsgőt rendeltek a híres Sterling szőlőbirtokról. Jól hangzik! A tavalyi menü is elég pazarra sikerült: a részletekért kattints ide.

Az Oscar-díj-átadók legnagyobb botrányai
Eltűnt szobrocskák, gyilkosság, és akik nem kértek a díjból - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a gálaest legnagyobb port kavaró botrányait.