Élőben hallhatod a Szürke50 szexi filmzenéjét a Szigeten

Szürke 50 koncert Ellie Goulding Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legnagyobb popcsillaga, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, Ellie Goulding érkezik augusztusban a Szigetre!

Ellie Goulding egy igazi világsztár. Legutóbbi hatalmas slágere, a Szürke ötven árnyalata filmzenéje, a Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját.

Az énekesnő egyébként igazán találó választás volt a filmzene felénekléséhez, mostanában ugyanis egyre többször hangsúlyozza szexi ruhákkal nőiességét. Tavaly pldául bugyi nélkül ment el egy londoni díjkiosztó gálára, amit testhez simuló ruhája sejttetni is engedett. Vajon a Szigeten lesz majd rajta alsónemű?

Ezeket a dalokat biztosan ismered tőle

I Need Your Love
Burn
Your Song
Anything Could Happen
Így énekel egy igazi rosszfiú - Hallgasd meg mindenképp! http://www.life.hu/kult/20150401-kulturalis-programajanlo-aprilis-2-5.html Olyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen. Kult Origo Így még sosem láthattuk Pogány Juditot! http://www.life.hu/kult/20150401-pogany-judit-romkocsmaban-jatszik.html Igazán rendhagyó helyszínen, romkocsmában játszik legújabb, Szomszédok című darabjában az egyik legismertebb hazai színésznő. Kult -- Amerikában is tarol a magyar filmrendező http://www.life.hu/kult/20150401-mundruczo-kornel-a-feher-isten-cimu-film-rendezoje-amerikaban-is-egyre-hiresebb.html Mundruczó Kornélra méltán lehetünk büszkék, hiszen egyre több nemzetközi sikert ér el. Ezúttal az amerikai Interview magazin méltatta a művészt, és interjút is készítettek vele. Kult Szex, vér és intrika – Velük folytatódik tovább a Trónok harca http://www.life.hu/kult/20150331-uj-szereplok-tunnek-fel-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-otodik-evadjaban.html Már csak néhányat kell aludni, és végre tovább folytatódnak a népszerű sorozatból már ismerős cselszövések. Most megmutatjuk azokat az új szereplőket, akiket minden rajongónak ismernie kell az április 12-i premier előtt. Kult Origo Nem vállalja tovább A szürke ötven árnyalata rendezését Sam Taylor-Johnson http://www.life.hu/kult/20150326-sam-taylor-johnson-nem-vallalja-a-szurke-otven-arnyalata-film-folytatasainak-rendezeset.html Az erotikus filmadaptáció első részének rendezőnője maga jelentette be a hírt, miszerint nem viszi tovább A szürke ötven árnyalatát. Kult -- Egy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnője http://www.life.hu/kult/20150325-fka-twigs-robert-pattinson-baratnoje-terhes-es-egy-salat-szul-legujabb-videoklipjeben.html Erről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.