James Bond dalra fakad - Musical lesz a 007-es történetéből

Forrás: Fórum Hungary -
musical Las Vegas színdarab film színház 007 James Bond Bond-lány New York kémtörténet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos régi és új ellenséggel, valamint egy újabb Bond-lánnyal készül a James Bond: A musical.

Musical formájában viszik színpadra James Bond történetét. A világhírű 007-es ügynök színpadi kalandjairól egyelőre nem sokat tudni, a Playbill szerint annyi bizonyos, hogy a darabban feltűnnek Bond ősellenségei, régi haragosai és egy új Bond-lány is.

Forrás: Fórum Hungary

Amit még érdemes tudni: a forgatókönyvíró Dave Clarke lesz, a musical vezető producere pedig Merry Saltzman, aki a számos James Bond-filmben producerként dolgozó Harry Saltzmannak a lánya, és aki a Playbillnek elmondta: már biztosította a történet színpadra vitelének jogait. A szereplőkről egyelőre nincs információ. A darab várható premierje 2017 végén, vagy 2018 elején lesz Las Vegasban, avagy New Yorkban.

Bond-lányok a süllyesztőben

Emlékszel Halle Berry tengerből kisétálós jelenetére az egyik James Bond-filmben? Nem könnyű elfelejteni a bombaformában játszó, gyönyörű színésznőt. Míg azonban Halle világhírű lett a szerepnek köszönhetően, másoknak nem hozott szerencsét a Bond-lányság - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.