Szily Nóra hosszú évek óta foglalkozik a lélek dolgaival. A Life Network tévécsatornán induló új műsora, a Lélekbúvár minden fontos témát érinteni fog. 

Az utóbbi években dübörög az önsegítő könyvek piaca. Írások, tréningek, előadások százai ígérnek eszközöket és megoldásokat a sikeres, boldog élethez. Párkapcsolat, gyereknevelés, karrier, újrakezdés, elengedés, megbocsátás, önismeret, önelfogadás…

Forrás: Baka Szabolcs

Csupa olyan téma, ami sokunkat foglalkoztat. Engem is. Újságíróként és coachként is. A Lélekbúvár című új műsorom lehetőséget ad arra, hogy ezekről kérdezzek – adásonként egy hiteles szakértőt és egy ismert embert. A válaszok – reményeim szerint – támpontokat, kapaszkodókat adnak majd, és lehetőséget arra hogy együtt gondolkodjunk az élet dolgairól.

Az első adás vendége Erdélyi Mónika és Komolcsin Laura buisness coach lesz, akikkel a műsorvezető a pályamódosításról és karrierről fog beszélgetni. Kiderül, hogy milyen megérzésekre érdemes odafigyelnünk, és mikor kell óvatosnak lennünk. A további témák között szerepel például a társkeresés nehézsége, amikor is Kánya Kata mesél majd tapasztalatairól Sándor András író társaságában, aki nemrég írta könyvét az internetes társkeresés rejtelemiről. Gondolnánk, vagy nem, de a hírességek is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bárki más az életben: Sarka Kata például nem szeret sok ember elé kiállni, mert lámpalázas, Farkasházi Réka pedig ugyanolyan aggodalmakat él a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint a „civilek”.

A további vendégek között szerepel még többek között Tóth Gabi, Hadas Kriszta, Kokó, Malek Andrea, Csobot Adél és Pokorny Lia.

„A cél az együtt gondolkodás, ami további gondolkodásra késztet” – nyilatkozta Szili Nóra. 

Lélekbúvár - Szily Nóra műsora
Július 18-tól a LifeNetworkön, minden szombaton 16:30-kor.