Szily Nóra a lélek dolgairól - Lélekbúvár

Forrás: Baka Szabolcs -
önismeret párkapcsolat tévé Lélekbúvár Szily Nóra elengedés műsor karrier megbocsátás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra hosszú évek óta foglalkozik a lélek dolgaival. A Life Network tévécsatornán induló új műsora, a Lélekbúvár minden fontos témát érinteni fog. 

Az utóbbi években dübörög az önsegítő könyvek piaca. Írások, tréningek, előadások százai ígérnek eszközöket és megoldásokat a sikeres, boldog élethez. Párkapcsolat, gyereknevelés, karrier, újrakezdés, elengedés, megbocsátás, önismeret, önelfogadás…

Forrás: Baka Szabolcs

Az első adás vendége Erdélyi Mónika és Komolcsin Laura buisness coach lesz, akikkel a műsorvezető a pályamódosításról és karrierről fog beszélgetni. Kiderül, hogy milyen megérzésekre érdemes odafigyelnünk, és mikor kell óvatosnak lennünk. A további témák között szerepel például a társkeresés nehézsége, amikor is Kánya Kata mesél majd tapasztalatairól Sándor András író társaságában, aki nemrég írta könyvét az internetes társkeresés rejtelemiről. Gondolnánk, vagy nem, de a hírességek is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bárki más az életben: Sarka Kata például nem szeret sok ember elé kiállni, mert lámpalázas, Farkasházi Réka pedig ugyanolyan aggodalmakat él a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint a „civilek”.

A további vendégek között szerepel még többek között Tóth Gabi, Hadas Kriszta, Kokó, Malek Andrea, Csobot Adél és Pokorny Lia.

„A cél az együtt gondolkodás, ami további gondolkodásra késztet” – nyilatkozta Szili Nóra.

Lélekbúvár - Szily Nóra műsora

Július 18-tól a LifeNetworkön, minden szombaton 16:30-kor.
Miklósa Erika: „Most kell abbahagyni, a csúcson”http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150701-szily-nora-interjuja-miklosa-erikaval-most-kell-abbahagyni-a-csucson.htmlEgészen másként csillog a szeme. Persze értem, hogy jókedvű, hisz épp a West Side Story Mariája próbájáról rohant hozzám, no meg nemrég jött haza Tajvanról az 500. Éj királynője megformálása után… Boldog házasságban él pár éve, de az igazi ok, ami átrajzolta a vonásait – hogy ÉDESANYA lett!Szily NóraFotó: Zsigmond László/Life.huRózsa Gyuri: „Az elsők között kerestek meg és elképesztő összegű ajánlatot tettek”http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150610-szily-nora-interjuja-rozsa-gyurival-mi-tortent-vele-a-multban-es-milyen-a-jelene.htmlSokszor összefutok vele egy kávézóban, ahol egy baráti társasággal üldögél, és láthatóan jókedvűen tárgyalják ki a világ dolgait. Az M3 csatornán naponta ismétlik a műsorait, de azok a múlt termékei… Milyen a jelen? Jövőre lesz 50 éve, hogy elkezdett televíziózni. Ötven esztendő! Szinte felfoghatatlan…Szily Nóra--Pirner Alma: "Az éhes tekintetek, ahogy a szájukat nyalták..."http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150603-szily-nora-interjuja-pirner-alma-rudtancossal-ismetles.htmlPirner Alma első gyermekét várja, de ezzel együtt sem mondott le arról, hogy nőies legyen. Szerinte ugyanis egy kismama is lehet szexi és vonzó. A rúdtánc nagyasszonya azt is elmondta, ugyanúgy odafigyel az étkezésre és a mozgásra, mint terhessége előtt. Szily Nóra--Endrei Judit: "Remélem, lassan tényleg én következem!"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150527-szily-nora-endrei-judittal-keszitett-interjut-a-radios-musorvezetesrol-remelem-lassan-tenyleg-en.htmlFebruár másodikától ismét mikrofon elé ül. Igaz, nem egy tévé-, hanem egy internetes rádió stúdiójában. 17 éve már csak vendégként látjuk a médiában, pedig 20 éven át - talán mondhatom - szinte mindenki "Juditkája" volt. Korhatártalanul gondolkodik, dolgozik és létezik.Szily NóraOrigoHavas Henrik: „Nincs szükségem senkire”http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150429-szily-nora-interjuja-havas-henrikkel.htmlAmikor megérkeztem az irodájába, épp a titkárnőjének diktálta heti jegyzetét egy bulvármagazin számára. Lazán ücsörgött a foteljében, kicsit elgondolkodott, aztán könnyedén sorjáztak belőle a csipkelődő mondatok. Mintha nagyon gondolkodnia se kéne rajtuk. Legutóbb 2013 februárjában beszélgettünk, nem sokkal a műtétje után. Azt tudom, látom, hogy azóta sem vett vissza a tempóból…Szily NóraFotó: Zsigmond László/Life.huSebestyén Balázs: „A mélységek érdekelnek inkább"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150416-szily-nora-interjuja-sebestyen-balazzsal.htmlNagyon vártam a találkozást. Öt éve beszélgettünk először és eddig utoljára. Alig ad interjút, ezért is fontos volt, hogy pontos legyek. Iszonyú dugókon verekedtem át magam a jelenleg szinte élhetetlen városban, hogy odaérjek a Class FM-be. Nem késtem el, de nem tudtam és nem is akartam titkolni a zaklatottságomat. Szily Nóra--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.