Végre! Itt a legkeményebb rosszfiúkat felsorakoztató film előzetese

trailer Joker Suicide Squad előzetes Öngyilkos Osztag Jared Leto Comic-Con
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na jó, egy-két rosszlány is lesz a filmben, de a lényegen ez mit sem változtat: megérkezett a Suicide Squad, vagyis az Öngyilkos Osztag első trailere.

Miután a San Diego-i Comic Conon levetítették az előzetest, majd azt valaki felvette és meg is osztotta az interneten, a film készítői úgy döntöttek, hogy hivatalosan is közzéteszik.

A 2016 augusztusára várható alkotásban, amelyben Jared Leto alakítja Jokert, bűnöző rosszfiúkat kér fel a kormány, hogy megoldják a nehéz helyzeteket, amikben ők már tehetetlenek.

Kicsik is, sárgák is, és imádnánk, ha a mieink lennének — 22 érdekesség a minyonokrólhttp://www.life.hu/kult/20150713-kicsik-is-sargak-is-es-imadnank-ha-a-mienk-lennenek-22-erdekesseg-a-minyonokrol.htmlEredetileg egy rajzfilmgonosz segítői voltak, de olyannyira odavan értük a világ, hogy a sárga cukiságok most saját filmet is kaptak — de milyennek tervezték eredetileg a minyonokat, mi a kedvenc ételük, honnan jön a nyelvük, ki adja a hangjukat, hol láthattuk-láthatjuk még őket? Ezekre és sok másra is választ adunk.KultOrigoNapi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünkhttp://www.life.hu/kult/20150710-bridget-jones-idezetek-pentekre-szingliknek.htmlEgyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!KultLáttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--Cartman-rajongók, figyelem! Legalább 300 új rész készül a South Parkbólhttp://www.life.hu/kult/20150709-legalabb-300-uj-resz-keszul-a-south-parkbol.html2019-ig biztosan műsoron lesz a leghíresebb káromkodós, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Kult--Elképesztő fotók: így találkoznak ételek furcsa tárgyakkalhttp://www.life.hu/kult/20150709-stephen-mcmennamy-fotos-szurrealis-montazsain-etelek-talalkoznak-meglepo-targyakkal.htmlStephen McMennamy fotós szürreális montázsokat készít ételekről és egyéb olyan tárgyakról, amelyeket eszünkbe sem jutna kombinálni.Kult--Egy illegális bunyó képekben - Harcosok klubja a valóságban, döbbenetes fotósorozat http://www.life.hu/kult/20150709-egy-illegalis-bunyo-kepekben-dobbenetes-fotosorozat-devin-yalkin-kepein.htmlA The Old One Two néven futó képsorozat Devin Yalkin munkáját dícséri. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.