Íme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-től

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic idézet szerelem hűség egyedülálló kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic sokáig nem is látta értelmét az életének. Ma már azonban motivációs trénerként dolgozik és több millió emberen segítet előadásaival. Most összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. 

"Ha egyedülállóként nem vagy boldog, házasként sem leszel az. Ha nem hiszitek el, kérdezzétek meg bármelyik házas embert! Ha nincs hited Istenben, akkor legalább próbálj meg boldogan élni. De ennek az életnek minden áldása: a pénz, az örömök, bármi, amire nagyon vágytok, csak ideig-óráig tart. Ezért ha a boldogságotokat ilyen mulandó dolgokban keresitek, akkor legalább annyira mulandó lesz a boldogságotok is."

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

"Nem szabad annak élned, amid nincs. Inkább élj úgy, mintha bármit megtehetnél, amiről álmodsz."

"Ha darabokra esel, mikor az élet elkerülhetetlen változásaival szembesülsz, sose lépsz előre."

"Nem mások elvárásainak kell megfelelned. A tökéletességet a magad módján is meghatározhatod."

"Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod."

Éljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!http://www.life.hu/kult/20151008-jon-az-uj-alkonyat-konyv.htmlHa Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész! Kult--Egy kis adrenalinra vágysz? Segítünk!http://www.life.hu/kult/20151007-kulturalis-programajanlo-oktober-7-11.htmlMost aztán tényleg minden művészlelkű hódolhat szenvedélyének. Lesz zene, tánc, színházi előadás és minden, ami szemnek ingere október második hétvégéjén. Kult--Törőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigoMeryl Streep új feminista drámájával kezdődik a Londoni Filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20151007-meryl-streep-feminista-dramajaval-kezdodik-a-londoni-filmfesztival.htmlAz erős nőket állítja a központba a szerdán kezdődő 59. BFI Londoni Filmfesztivál, amelynek nyitó filmje a Meryl Streep főszereplésével forgatott Suffragette című feminista dráma. KultSarah Jessica Parker meglepő infókat árult el a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/kult/20151007-sarah-jessica-parker-nem-akarta-elvallalni-a-nepszeru-sorozat-foszerepet.htmlA világ talán egyik legcsajosabb sorozatát több millióan nézték világszerte. Az utolsó rész óta tíz év telt el, de még a mai napig derülnek ki újabb titkok a forgatásról. Kult--Újra együtt játszik a Love Story szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20151007-a-love-story-szerelmesparja-ali-macgraw-es-ryan-o-neal-ujra-egyutt-jatszanak.html45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.