Kit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa

Forrás: HBO -
halál film sorozat Kit Harington színész Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! 

Hosszas találgatás, különféle rajongói elmételek, egy kiszivárgott forgatási fotó és egy rejtélyes plakát után a DigitalSpynak végre sikerült megszólaltatnia azt is, aki a legtöbbet tudhatja Havas Jon sorsáról: Kit Haringtont - írja az Origo.

Forrás: HBO

A Havas Jont alakító színésznek jólesett a rajongók reakciója a karakter esetleges halálával kapcsolatban, úgy véli azonban, hogy a nézőknek ideje hozzászokniuk a kellemetlen gondolathoz:

Az emberek nem akarták, hogy a karakterem meghaljon, de meghalt. Szóval lépjetek tovább, mindenki nyugodjon bele abba, ami történt

- mondta a színész. A korábban kikerült forgatási fotót nem kommentálta, annyit mondott, hogy régóta nem dolgozott már a Trónok harcá-n, volt egy csomó szabadideje az elmúlt évben. Az internet népe már most kikelt magából, és a színész visszatérését követelik. Hogy mi lesz a karakter valódi sorsa, az áprilisban kiderül.

Újabb elismeréssel lehet gazdagabb a Saul fia http://www.life.hu/kult/20160127-francia-oscar-dijat-zsebelt-be-a-saul-fia-nemes-jeles-laszlo-alkotasa-tobb-kategoraban-nyert.htmlSzerdán hirdették ki a César-díj jelöltjeit Párizsban. A legjobb külföldi film kategóriájában a végső öt közé került Nemes Jeles László alkotása is. KultOrigoElképesztő! Magyar fotós képein ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20160125-borsi-flora-fotos-kepein-amul-a-vilag.htmlA fiatal művész, Borsi Flóra világhírűvé vált fotósorozatában állatokkal fotózkodott igencsak egyedi módon. Kult--Lenyűgöző fotók az emberi szemrőlhttp://www.life.hu/kult/20160122-emberi-szemeket-fotozott-banyai-balint-extrem-kozelsegbol.htmlBányai Bálint extrém közelségből készített képeket az emberi szemről. Sorozata a képernyőre szegezi a tekintetet. Kult--Őrület! Közel 300 ezer forintba kerül a világ legdrágább fánkjahttp://www.life.hu/kult/20160115-ime-a-vilag-legdragabb-fankja-bjorn-de-la-cruz.htmlHallottunk már milliókat érő borokról, pezsgőkről, nagyon drága steak-ről, ám egy közel 300.000 Forintot kóstáló fánk azért kiveri a biztosítékot... Kult--DiCaprio testét medve marta sebek borítják - Durva fotó!http://www.life.hu/kult/20160119-leonardo-dicaprio-testet-medve-marcangolta-szet-durva-foto-a-sztarrol-a-visszatero-forgatas.htmlA színész maszkján több mint öt órán keresztül dolgoztak a film sminkesei. Az eredmény elképesztőre sikeredett! Kult--Megvannak az idei év Arany Málna jelölései - A szürke ötven árnyalata első helyen! http://www.life.hu/kult/20160115-arany-malna-dij-jeloltek-tarolt-a-a-szurke-otven-arnyalata-es-a-pixel-filmek-listaja.htmlAz Oscar előtt idén is átadják a legrosszabb filmes alakítások és filmek díjait, melytől nem véletlenül rettegnek a hollywoodi sztárok. A Pixel és Christian Grey szinte taroltak a jelölések között. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.