A Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! 

Hosszas találgatás, különféle rajongói elmételek, egy kiszivárgott forgatási fotó és egy rejtélyes plakát után a DigitalSpynak végre sikerült megszólaltatnia azt is, aki a legtöbbet tudhatja Havas Jon sorsáról: Kit Haringtont - írja az Origo.  

Forrás: HBO

A Havas Jont alakító színésznek jólesett a rajongók reakciója a karakter esetleges halálával kapcsolatban, úgy véli azonban, hogy a nézőknek ideje hozzászokniuk a kellemetlen gondolathoz: Az emberek nem akarták, hogy a karakterem meghaljon, de meghalt. Szóval lépjetek tovább, mindenki nyugodjon bele abba, ami történt - mondta a színész. A korábban kikerült forgatási fotót nem kommentálta, annyit mondott, hogy régóta nem dolgozott már a Trónok harcá-n, volt egy csomó szabadideje az elmúlt évben. Az internet népe már most kikelt magából, és a színész visszatérését követelik. Hogy mi lesz a karakter valódi sorsa, az áprilisban kiderül.