A Szex és New York írója felfedte Mr. Big kilétét

Forrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier -
Candace Bushnell film könyv Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az igazi Mr. Big a valóságban munkanélküli lenne, mivel kiöregedett" - így gondolja a nagysikerű regény, a Szex és New York írója, aki további titkokat is elárult, többek között azt is, hogy kiről mintázta Mr. Big-et.

Candace Bushnell, a Szex és New York írója nemrég egy interjú erejéig eljátszott a gondolattal, hogy vajon mi lenne, ha életünk egyik meghatározó sztorija

egy alternatív valóságban játszódna.

Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall Forrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier

Meglepő válaszok születtek: Candace szerint például azzal sem lenne semmi gond, ha Carrie Aiden-t választotta volna.

"Aiden egy szuper srác, szerelmes volt Carrie-be, aki ezt viszonozta. De úgy gondolom, hogy teljesen más ritmusban élték az életüket. Ez érthető is, mivel mást keresünk a 20-as, 30-as éveinkben, és sokszor nem is akarunk kapcsolatot, ám ahogy öregszünk, egyre nyugisabb életre vágyunk.

Carrie számára Aiden testesítette meg a nyugalmat, Big pedig a kalandot.

Forrás: Origo

A szereplők a napjainkban

Candace arról is mesélt, hogy milyen is lenne napjainkban Carrie, Miranda, Samantha, és Charlotte.

"Valószínűleg manapság csak kapkodnák a fejüket: Mr. Big elveszítené a munkáját, ahogy sok más középkorú férfi is. Carrie megkomolyodna, és keményebben dolgozna, hogy támogassa szerelmét. Samantha...hm, talán New York vezetőségének egyik székében ülne, míg Miranda a közösségi médián keresztül harcolna a nők jogaiért. És persze Charlotte..ő biztos úton lenne a gyerekeiért az iskolába."

Forrás: Northfoto

Mr. Big

Az író azt is hozzátette, hogy örülne egy harmadik Szex és New York-filmnek, - ha hihetünk a pletykának, akkor lesz is - és igen, mesélt arról is, hogy ki ihlette Mr. Big karakterét.

"Már nem beszélek vele, de ennek főleg az az oka, hogy Vermontba költözött egy lovas farmra. Ez egyébként kiakaszt, mert évekkel ezelőtt, amikor még lovaim voltak, arra gondoltam, hogy "Miért is nem jöttem össze Mr. Biggel?" Akkor tökéletes lett volna, de azóta eltelt 20 év..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.