A Harry Potter sztárjai filmes élményekről vallottak

film forgatás színész Tom Felton Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Wizarding World of Harry Potter park megnyitóján több főszereplőt is arról faggattak, hogy mi volt számukra a legemlékezetesebb pillanat a filmben. Sokan még ma is szívesen nosztalgiáznak. 

Tom Felton (Draco Malfoy) arról beszélt, hogy a mai napig hiányoznak neki az ott megismert emberek, és legjobban azt szerette, hogy a főhős egyik legnagyobb ellenségeként a Potter nevet elég gyakran kellett kimondania meglehetősen megvető hanglejtéssel - írja a Popsugar.

Forrás: InterCom

James Phelps (George Weasley) a maga részéről a Jó reggelt! felkiáltást véste leginkább az emlékezetébe, amit akkor mondott, amikor megzavarta a Ginny Weasley - Harry Potter szerelmi kettőst.

Létay Dóra: "Nagyon nehezen viseltem a bulvár betolakodását az életembe"http://www.life.hu/kult/20160413-letay-dora-szineszno-nehezen-viselte-a-bulvar-betolakodasat-az-eletebe.htmlMár gyermekkorában is színpadon bizonyított, az országos ismertséget mégis a Jóban Rosszban hozta el Létay Dóra számára. A sikernek viszont árnyoldalai is voltak: a gyönyörű színésznő nehezen viselte a bulvár tolakodását, és még hét év távlatából is kísérti a gondolat, hogy a sorozat az oka annak, hogy nem forgat filmet. Színpadi szerepeiben viszont azóta is tündököl, többek közt a József Attila Színházban, nemrég pedig egészen új kihívások is érkeztek az életébe. KultOrigoKiválasztották az amerikai Életrevalók főszereplőithttp://www.life.hu/kult/20160401-eletrevalok-amerikai-valtozat-nyaron-kezdik-forgatni-bryan-cranston-es-kevin-hart.htmlAz amerikai verzióban Bryan Cranston és Kevin Hart játssza el a két főszerepet. A tervek szerint a forgatások nyáron már el is kezdődnek. KultOrigoOtthagyja a Játékszín vezetői székét Németh Kristóf http://www.life.hu/kult/20160412-tavozik-a-jatekszin-elerol-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóf távozik a Játékszín éléről, mivel nézetkülönbségek adódtak közötte és a színház vezetősége között. Kult--Sookie sem hiányzik majd a Szívek szállodája folytatásásbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-sookie-melissa-mccarthy-sem-hianyzik-majd-a-szivek-szallodaja-folytatasasbol.htmlKészül a Szívek szállodája folytatása, és utolsónként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér.Kult--A Szex és New York írója felfedte Mr. Big kilététhttp://www.life.hu/kult/20160407-a-szex-es-new-york-iroja-candace-bushnell-elarulta-hogy-kicsoda-mr-big.html"Az igazi Mr. Big a valóságban munkanélküli lenne, mivel kiöregedett" - így gondolja a nagysikerű regény, a Szex és New York írója, aki további titkokat is elárult, többek között azt is, hogy kiről mintázta Mr. Big-et. Kult--Sosem látott fotók kerültek elő a 20 éves Marilyn Monroe-ról http://www.life.hu/kult/20160405-marilyn-monroe-husz-evesen-a-diva-itt-meg-nem-volt-hires-szerelme-fotozta.htmlA gyönyörű színésznő ezeken a felvételeken még nem volt ismert személyiség. 1946-ben álnéven utazott Malibuba, ahol a tengerparton készített róla pár képet akkori szerelme, André de Dienes. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.