Jaj, ne! Előbb lesz vége a Trónok harcának?

Forrás: HBO -
forgatás sorozat színész évad Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca két alkotója, D.B. Weiss és David Benioff elárulta, a közelgő hatodik évad után már csak tizenhárom részt terveznek a történetből.

A két alkotó a Varietynek azt nyilatkozta, hogy a hatodik évad után már a végjátékba kezdenének, és már csak összesen tizenhárom részt készítenének a sorozatból. A mostani terv szerint a hetedik évad hét, a nyolcadik, záró szezon pedig hat epizódból áll majd - írja a Variety.

Forrás: HBO

"Azt hiszem, készen állunk arra, hogy elkészítsük az utolsó tizenhárom epizódot a mostani évad után. Nekivágunk az utolsó körnek.

Persze semmi sincs még kőbe vésve, de mi ezt tervezzük" - mondta Benioff.

Sosem látott képek kerültek elő Grace Kelly esküvőjérőlhttp://www.life.hu/kult/20160418-grace-kelly-szineszno-eskuvojerol-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.html60 évvel ezelőtt mondta ki a világraszóló boldogító igent férjének, III. Rainier monacói hercegnek a filmcsillag. KultOrigoLétay Dóra: "Nagyon nehezen viseltem a bulvár betolakodását az életembe"http://www.life.hu/kult/20160413-letay-dora-szineszno-nehezen-viselte-a-bulvar-betolakodasat-az-eletebe.htmlMár gyermekkorában is színpadon bizonyított, az országos ismertséget mégis a Jóban Rosszban hozta el Létay Dóra számára. A sikernek viszont árnyoldalai is voltak: a gyönyörű színésznő nehezen viselte a bulvár tolakodását, és még hét év távlatából is kísérti a gondolat, hogy a sorozat az oka annak, hogy nem forgat filmet. Színpadi szerepeiben viszont azóta is tündököl, többek közt a József Attila Színházban, nemrég pedig egészen új kihívások is érkeztek az életébe. KultOrigoEzt az 5 könyvet olvasd el, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160412-ezt-az-5-konyvet-olvasd-el-mielott-meghalsz.htmlÖsszeállítottuk a könyv "bakancslistánkat", melyen 5 olyan könyv szerepel, amit feltétlenül el kell olvasnod, mielőtt feldobod a bakancsodat. Nézzük csak! Kult--Otthagyja a Játékszín vezetői székét Németh Kristóf http://www.life.hu/kult/20160412-tavozik-a-jatekszin-elerol-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóf távozik a Játékszín éléről, mivel nézetkülönbségek adódtak közötte és a színház vezetősége között. Kult--Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-onhttp://www.life.hu/kult/20160405-will-smith-eletmudijat-kap-iden-o-veheti-at-az-mtv-movie-awards-generacio-dijat.htmlAz MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját. Kult--Sosem látott fotók kerültek elő a 20 éves Marilyn Monroe-ról http://www.life.hu/kult/20160405-marilyn-monroe-husz-evesen-a-diva-itt-meg-nem-volt-hires-szerelme-fotozta.htmlA gyönyörű színésznő ezeken a felvételeken még nem volt ismert személyiség. 1946-ben álnéven utazott Malibuba, ahol a tengerparton készített róla pár képet akkori szerelme, André de Dienes. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.