MagyART! Egy magyar videoklip mindenkit letiport a párizsi fesztiválon

Forrás: Youtube -
Párizs videoklip Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wonderland címmel tavaly megjelent könyvhöz kapcsolódó kisfilm óriási sikert aratott Párizsban. A rendezők, Angyalosy Eszter és Szőke Dániel jutalmul megkapták a Paris Art and Movie Award díjat.

"A Wonderland című könyv, amelyet Baranyai Ákossal közösen írtam, egy képzeletbeli zenekar történetét meséli el a mai Magyarországon. A könyvhöz kapcsolódó klipet ez a fiktív csapat, a Wonderland játssza el, a dal címe What Do You Really Wanna Say, a díjátadó a hét elején volt Párizsban" - mondta Angyalosy Eszter író, rendező, aki hozzátette, hogy a klip tavaly óta rengeteg fesztiválon indult, de

a mostani az eddigi legnagyobb sikere.

A másik rendező, Szőke Dániel szerint manapság divatos dolog könyvtrailert készíteni.

"Úgy gondoltuk, a Wonderlandre a zenei klip a lehető legjobb megoldás, megfilmesíteni azt a helyzetet, amit a könyv leír" – fogalmazott.

Forrás: Youtube

A díjazott magyar klipben egyébként szerepel Szlávy Eszter rúdtánc világbajnok, Horváth Kristóf Színész Bob slammer és színész, Pion István költő-slammer vagy Busa Pista rapper is - számolt be a Librarius.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.