Hogyan készül a jó kolbász? Eláruljuk a titkot

fesztivál mozi kiállítás kolbász előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Kolbászfesztivál

Október 28. - Október 31.

Békéscsaba

A csabai kolbász ünnepét idén október 28-31. között rendezik meg Békéscsabán, immáron huszadik alkalommal. Hégely Sándor fesztiváligazgató már a rendezvény kezdetén leleplezte magát: kiderült, hogy álruhában járta végig a csabai hentesüzleteket, hogy a legjobb kolbászbeszállítókat válassza ki a négynapos rendezvényre. A szerencsés három hentes és stábja látja majd el a vendéglátóhelyeket a fesztiválon kilométernyi hosszúságú sütni való kolbásszal, ehhez jönnek a kistermelők finomságai.

Fotó: Polyák Attila - Origo

BrandFestival 2016

Október 27. - Október 28.

Budapest Music Center

A BrandFestival flamingója kilóg a sorból. Túlragyogja, mert nem éri be az átlagossal. Neki a legfrissebb szellemi táplálék kell. Te mire éhezel Európa kommunikációs, marketing csúcstalálkozóján?

Forrás: Dreamstime

PaintCocktail

Október 27. - November 29.

A PaintCocktail egy kétórás közösségi festészeti program, melynek lényege, hogy 20-25 résztvevő egy instruktor vezetésével megfest egy előre megadott képet, miközben akár a kedvenc italukat is elfogyaszthatják.Itt kipróbálhatod, milyen koktélozás közben festeni, vagy éppen fordítva.

Forrás: Dreamstime

Lángelmék

A Cinema City összes mozijában

Jared Hess valós eseményeken alapuló akcióvígjátékában a mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghant olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott. David nap, mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival, és nem tűnik úgy, hogy valaha bármi is megváltozna.

Intim családi titkokat árult el Bud Spencer fia http://www.life.hu/kult/20161024-interju-giseppe-pedersolival-bud-spencer-fiaval.htmlBud Spencer halálának emlékére a Guido és Maurizio de Angelis olasz zeneszerző testvérpáros nagyszabású koncertet ad Magyarországon, ezzel búcsúztatva a nemrégiben elhunyt világsztárt. Az emlékkoncert kapcsán úgy gondoltuk, mi is visszaidézzük a múltat, és megkíséreljük bemutatni, hogy az ismert kliséken túl milyen ember is volt valójában a legendás sportoló és a legszerethetőbb pofonosztó, Bud Spencer. Ehhez legidősebb fiát, Giuseppe Pedersolit hívtuk segítségül. KultOrigoDíjat kapott a Tiszta szívvel a chicagói filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20161022-dijat-kapott-till-attila-filmje-a-tiszta-szivvel-a-chicagoi-filmfesztivalon.htmlA chicagói nemzetközi filmfesztiválon díjazták Till Attila Tiszta szívvel című rendezését péntek este. A kerekesszékes bérgyilkos bandáról szóló magyar film a Chicago Sun Times világhírű filmkritikusáról elnevezett Roger Ebert-díjat nyerte el, amellyel évről-évre "egy ígéretes tehetség friss és rendíthetetlen vízióját" jutalmazzák, és korábban még sosem nyerte el magyar alkotás - közölte szombaton a Filmalap az MTI-vel.KultOrigoRod Stewartot lovaggá ütötték a Buckingham Palotábanhttp://www.life.hu/kult/20161012-rod-stewartot-lovagga-utottek-a-buckingham-palotaban-vilmos-herceg-gratulalt-neki.htmlLovaggá ütötte Rod Stewart énekest Cambridge hercege a Buckingham Palotában - számolt be róla kedden a BBC News. Kult--Exkluzív interjú az első magyar topmodellel, Pataki Ágival http://www.life.hu/kult/20161010-az-elso-magyar-topmodell-pataki-agi-szerint-a-magyar-nok-alulertekelik-magukat.htmlAz első magyar topmodell, Pataki Ági egy szerencsés véletlennek köszönheti a karrierjét, de ez nem lett volna elég ahhoz, hogy olyan sokra vigye. Kellett hozzá a kitartás és a határozott hozzáállás, amivel kivívta magának a tiszteletet és a megbecsülést. Éppen ez hiányzik szerinte a magyar nők többségéből, főleg egy bizonyos korosztály felett: lemondanak a női létükről, és alulértékelik magukat. Pataki Ági arra biztatja a nőket, hogy legyenek tisztában a saját erényeikkel. KultOrigoGorillavadászok nyomában: a feketepiacon a kölykök mellett a legkeresendőbb a kifejlett példányok kézfeje, amit hamutálként adnak elhttp://www.life.hu/kult/20161005-balogh-boglarka-ugandaban-jart-gorillak-nyomaban.htmlLassan hét éve annak, hogy Kenyában vállaltam önkéntes munkát egy árvaházban, de akkor még álmomban sem gondoltam, hogy az első kalandok után folyamatosan úton leszek, és olyan helyekre is eljutok, mint Uganda. KultOrigoVidd haza! Hű társad lesz élete végéig!http://www.life.hu/kult/20161005-kutya-es-macska-orokbefogadas.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.