Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Kolbászfesztivál

Október 28. - Október 31.

Békéscsaba 

A csabai kolbász ünnepét idén október 28-31. között rendezik meg Békéscsabán, immáron huszadik alkalommal. Hégely Sándor fesztiváligazgató már a rendezvény kezdetén leleplezte magát: kiderült, hogy álruhában járta végig a csabai hentesüzleteket, hogy a legjobb kolbászbeszállítókat válassza ki a négynapos rendezvényre. A szerencsés három hentes és stábja látja majd el a vendéglátóhelyeket a fesztiválon kilométernyi hosszúságú sütni való kolbásszal, ehhez jönnek a kistermelők finomságai. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

BrandFestival 2016

Október 27. - Október 28. 

Budapest Music Center

A BrandFestival flamingója kilóg a sorból. Túlragyogja, mert nem éri be az átlagossal. Neki a legfrissebb szellemi táplálék kell. Te mire éhezel Európa kommunikációs, marketing csúcstalálkozóján? 

Forrás: Dreamstime

PaintCocktail

Október 27. - November 29. 

A PaintCocktail egy kétórás közösségi festészeti program, melynek lényege, hogy 20-25 résztvevő egy instruktor vezetésével megfest egy előre megadott képet, miközben akár a kedvenc italukat is elfogyaszthatják.Itt kipróbálhatod, milyen koktélozás közben festeni, vagy éppen fordítva. 

Forrás: Dreamstime

 Lángelmék

A Cinema City összes mozijában 

Jared Hess valós eseményeken alapuló akcióvígjátékában a mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghant olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott. David nap, mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival, és nem tűnik úgy, hogy valaha bármi is megváltozna.