fényvillamos fotó Rizsavi Tamás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rizsavi Tamás megmutatta nekünk, miért is imádjuk annyira a karácsonyi időszakban Budapestet. 

A fiatal fotóst bátran nevezhetjük a főváros főfotósának, hiszen elképesztő képeivel több ezer embert nyűgöz le nap mint nap a Facebook oldalán. Most a karácsonyi időszak elején lefotózta, hogyan néz ki Budapest a csillogó fényekben és díszekben. "Készítettem egy kis galériát, hogy a világ többi pontján is megtudják mi az a Csillamos!" - olvasható Tamás közösségi oldalán, melyből később egy képgaléria is felkerült a Bored Pandára. A mesés fotókat mi is megkaptuk, így most te is gyönyörködhetsz a csodás díszekben.

/1612/_Mes_201612613290
Advent - Minden napra egy mese: Mikulás bácsi csizmájahttp://www.life.hu/kult/20161130-zelk-zoltan-mikulas-bacsi-csizmaja-advent.htmlDecember 6-án, Mikulás napján Zelk Zoltán meséjével kedveskedünk a kicsiknek. A Mikulás bácsi csizmája egy igazán kedves esti mese lesz ezen a napon. KultThinkstockKedvenc bunkóink a filmvászonrólhttp://www.life.hu/kult/20161130-kedvenc-bunkoink-a-filmvaszonrol-bugsy-phil-connors-begbie-kapa-bruce-robertson-terence-fletcher.htmlSuttyók, utálatosak, mocskos szájúak, gorombák, mégis szeretjük nézni őket, mert mindezt rendkívül szórakoztatóan csinálják - és tudat alatt kielégítik azt a vágyunkat, hogy néha legszívesebben mi is így viselkednénk. A Tapló télapó visszatérése kapcsán összegyűjtöttük a filmvászon legnagyobb bunkóit! Kult--143 éves lett a magyar fővároshttp://www.life.hu/kult/20161117-ma-van-budapest-szuletesnapja-143-eves-lett-a-fovaros.html1873. november 17-én egyesítették Pestet Budával és Óbudával. Ennek örömére egy csodás galériát osztunk meg veletek! KultFotó: Bielik István - OrigoBezárva a moziban: a kedvenc egy helyszínen játszódó filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20161129-bezarva-a-moziban-a-kedvenc-egy-helyszinen-jatszodo-film.htmlNéhány napja már játsszák a mozik Naomi Watts új filmjét, amely egy lényegében végig ugyanabban a házban játszódó, félelmetes horror — és amelynek kapcsán listára gyűjtöttük azon kedvenc mozijainkat, amelyeknek hősei szintén nem tudnak kimozdulni. Kult--Mel Gibson karrierjének 7 legfontosabb szerepehttp://www.life.hu/kult/20161128-mad-max-a-bounty-halalos-fegyver-a-rettenthetetlen-jelek-a-hodkoros-az-utolso-emberig.htmlAz utolsó emberig című, jelenleg is a mozikban futó filmben a gyűrött arcú Mel Gibson börtönviselt apaként védelmezi bajba jutott lányát – egy olyan szerepben, ami mintha a karrierjének összegzése lenne. Így hát megragadtuk a lehetőséget, és mi is összegeztük a színészi pályája fő állomásait. Kult--Félvilág: Kovács Patrícia és Gryllus Dorka díjat kapotthttp://www.life.hu/kult/20161127-spanyol-filmfesztivalon-dijaztak-a-felvilagbol-kovacs-patriciat-es-gryllus-dorkat.htmlA legjobb színészi alakításért járó elismerést vehette át Kovács Patrícia és Gryllus Dorka szombat éjjel a barcelonai Zoom Fesztiválon.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.