Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston hatalmas tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta, az egész világnak nagy megrázkódtatás volt a halála: 2012. február 11-én távozott, ma lenne 54 éves. 

Whitney Houston egész családja énekelt, nem volt olyan meglepő, hogy ő is erre a pályára lépett. Édesanyja Cissy Houston Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő; nagynénje Mary Jones énekesnő; keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő volt. Whitney fiatalkora óta zenélt, számára nem vezetett olyan rögös út a sikerig, de az élet őt sem kímélte.

Whitney Houston 54 éves lenne Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Habár a karrierje szárnyalt - Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész -, a magánélete szinte soha nem volt redben.

Folyamatosan pletykáltak viszonyairól:

Randall Cunningham amerikai futballsztárral, vagy éppen Eddie Murphy színésszel, sőt, még egy nővel is összehozták, de utóbbira bizonyítékuk sosem volt.

Whitney viharos szerelmi élete akkor látszott rendeződni, mikor megismerte későbbi férjét,

senki nem gondolta, hogy Bobby Brown megjelenésével minden csak még rosszabb lesz.

1992-ben házasodtak össze, egy közös gyermekük született, de életük messze nem volt idilli. Bobby többször összetűzésbe került a törvénnyel, szexuális zaklatással, ittas vezetéssel és súlyos testi sértéssel is vádolták.

Drogfüggő volt, ami Whitneyre is kihatott. Sokan hitték, hogy az énekesnő is elkezdte a szerek használatát, ami akkoriban nagyon is látszott rajta. Rengeteget veszekedtek, állandó volt köztük a harc, soha nem volt otthon nyugodt, békés pillanatuk.

2003-ban állítólag Bobbí meg is ütötte az énekesnőt, aki lelikelg és testileg is teljesen tönkrement.

Csak 2006-ban sikerült elválniuk, de Whitney sosem épült fel teljesen az őt ért sérelmekből. 2012. február 11-én, szombaton találták holtan egy szálloda lakosztályának fürdőkádjában. A kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába. A halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg. Lánya dührohamot kapott a hír hallatán, 2015. január 31-én szintén egy fürdőkádban találták őt eszméletlenül.

Ez volt Pink különleges kérése a Sziget szervezőitőlhttp://www.life.hu/kult/20170809-ez-volt-pink-kulonleges-kerese-a-sziget-szervezoitol-kes.htmlA világsztárok különleges kéréseit teljesíteni idehaza néha nem egyszerű feladat. Pink kérését nem volt nehéz tiszteletben tartaniuk a Sziget fesztivál szervezőinek, ám mindenki meglepődött, amikor meghallották, milyen feltételek mellett lesz hajlandó belépni az öltözőjébe a világsztár. Kult--Életét vesztette a híres rapper, Yung Mazi http://www.life.hu/kult/20170808-belehalt-a-lovoldozesbe-yung-mazi-rapper.htmlTragikus hirtelenséggel vesztette életét Jabriel Abdurrahman, művésznevén Yung Mazi. Kult--Életét vesztette Ty Hardin, színész http://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-ty-hardin-szinesz-1.htmlTy Hardin halálát a felesége, Caroline közölte a nagyérdeművel. Kult--Meghalt az eredeti Godzillát alakító japán színészhttp://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-az-eredeti-godzillat-alakito-japan-szinesz-nakadzsima-haruo.htmlMeghalt 88 éves korában Nakadzsima Haruo, az első, 1954-es Godzilla-film címszerepét alakító japán színész.Kult--Dustin Hoffman 80 éves lett: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/kult/20170808-dustin-hoffman-80-eves-lett.htmlDustin Hofdmannak nem indult könnyen a karrierje, a színiiskolában még a szégyentáblára is felkerült, mert abszolút tehetségtelennek tartották, de nem lett igazuk. A 80 éves Dustin Hoffman fényes karriert futott be! Kult--Felismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.