Megtiltották a szelfizést a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Forrás: Newscom -
szelfi Cannes-i filmfesztivál filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője sosem volt a szelfizés nagy rajongója, most azonban odáig jutott, hogy megtiltotta a rendezvény vörös szőnyegén a fényképezkedést.

Thierry Frémaux, a cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője száműzte a szelfizést a vörös szőnyegről. Az igazgató sosem szerette az önportrék készítését, de az már végképp sok volt neki, hogy ezzel még a fesztivál menetét is megakasztják. „Ez nem szép, hanem groteszk és nevetséges... Vissza akarunk hozni egy kis illemet" – mondta Frémaux.

Ilyen fotókat idén nem láthatunk Cannes-ból Forrás: Newscom

A Europe-1 rádiónak azt is elárulta, nem ússzák meg a sztárok egy kis dorgálással, ha mégis szelfiznének.

Aki a tiltás ellenére fotózza magát, azt kitiltják a vetítésekről.

A fotózkodás ugyanis lelassítja a vörös szőnyeges vonulás menetét, zavart és csúszást okoz, ami az egész fesztivál minőségét rontja. Idén tehát május 8. és 19. között nem láthatunk majd szelfiket a sztárok Instagramján a vörös szőnyegről - írja a The Telegraph.

Mark Ruddick meztelen sportolókat fotózott, hogy bemutassa az emberi test erejéthttp://www.life.hu/kult/20180403-mark-ruddick-meztelen-sportolokat-fotozott-hogy-bemutassa-az-emberi-test-erejet.htmlBokszolók, súlyemelők és balerinák is láhatók annak a fotósorozatnak a képein, melyeket Mark Ruddick készített. Az elképesztő felvételeken a sportolókon keresztül láthatjuk az emberi test erejét, rugalmasságát, és az ember izmainak munkáját. KultOrigoElhunyt a Zsarublues legendás producere, Steven Bochcohttp://www.life.hu/kult/20180402-elhunyt-a-zsarublues-legendas-producere-steven-bochco.htmlÁprilis 1-jén távozott az élők sorából Steven Bochco amerikai producer, akit 30 Emmy-díjra jelöltek, melyekből tízet meg is nyert. Kult--Exkluzív interjú: ma 82 éves Csukás István http://www.life.hu/kult/20180402-exkluziv-interju-ma-82-eves-csukas-istvan.htmlCsukás István Kisújszálláson, 1936. április 2-án született. A Kossuth-díjas író, a Nemzet Művésze, a Digitális Irodalmi Akadémia tagja, aki olyan halhatatlan meséket varázsolt gyermekkorunk örömére, mint a Süsü a sárkány, a Pom Pom meséi, vagy éppen A nagy ho-ho-horgász, 82 éves lett. Lakásában fogadta stábunkat egy kis nosztalgiázásra, ahol szó volt világsikerről, eltiltásokról, mesékről, díjakról, legendás pályatársakról, de még a halálról is. Kult--Az elmúlt 99 évről mesélt Bálint Györgyhttp://www.life.hu/kult/20180326-az-elmult-99-evrol-meselt-balint-gyorgy.htmlÉlete első 18 éve jelent hajtóerőt Bálint Györgynek, akit Bálint gazda néven ismer az ország. Facebook-oldalának több mint 400 ezer követője van, most is minden napja munkával telik. A 99 éves kertészmérnök elárulta szellemi frissességének és jó kedvének titkát. KultOrigoGyászol az LGT - Örökös tagját veszítette el a zenekarhttp://www.life.hu/kult/20180324-gyaszol-az-lgt-orokos-tagjat-veszitette-el-a-zenekar-potos-lacit.htmlPresser Gábor és Karácsony János a Facebookon posztolta a gyászhírt. Kult--Elárverezik Gábor Zsazsa ezer darab személyes tárgyáthttp://www.life.hu/kult/20180323-elarverezik-gabor-zsazsa-ezer-darab-szemelyes-targyat.htmlSzámtalan ruhaköltemény, méregdrága ékszer és vintage Louis Vuitton bőrönd is kalapács alá kerül azon az aukción, ahol Gábor Zsazsa személyes tárgyait árverezteti el kilencedik férje, Frédéric Prinz von Anhalt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.