Járai Máté, Maár Gyula Kossuth-díjas filmrendező unokája, Törőcsik Mari fogadott unokája most új szerepben tűnik fel a Viasat 3 új sorozatában, a 200 első randiban. A 40 éves színész rendkívül sármos. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Maár Gyula Kossuth-díjas rendező unokája, Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze fogadott unokája maga is a színészi pályát választotta. Már gyermekkorában tudta, mi akar lenni. Most új szerepben tűnik fel a tévéképernyőn.

A mi kis falunk után most a Viasat 3-on futó 200 első randiban láthatják a tévénézők. A Borsnakkorábban a sármos színész elmondta, hogy Tolnai Bencét alakítja majd, aki a főszereplő, Luca barátja. Karaktere egyébként homoszexuális, a Jászai Mari-díjas színész pedig évek óta boldog házasságban él. 

"Tizenkilenc éve élek boldog házasságban. Megkérdeztem a feleségem, nem fogja-e zavarni, ha olyan nézett lesz a sorozat, hogyha bemegyünk egy étterembe, azt mondják: ott a meleg fiú a 200 első randiból. Azt válaszolta a feleségem: Édesem, nem mindegy, hogy mitől és miért vagy ismert? Nem mindegy, hogy amúgy civilben hiszik-e rólad, hogy meleg vagy, vagy egy karakter miatt? Ha azonosítanak ezzel a szereppel, ám legyen! Bence szerethető figura, büszkén vállalom, hogy ilyen is vagyok" - mesélte a lapnak nemrégiben Járai Máté.