Járai Mátét, Törőcsik Mari unokáját új szerepben láthatjuk a képernyőn

200 első randi unoka színész Törőcsik Mari Maár Gyula Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté, Maár Gyula Kossuth-díjas filmrendező unokája, Törőcsik Mari fogadott unokája most új szerepben tűnik fel a Viasat 3 új sorozatában, a 200 első randiban. A 40 éves színész rendkívül sármos. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Maár Gyula Kossuth-díjas rendező unokája, Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze fogadott unokája maga is a színészi pályát választotta. Már gyermekkorában tudta, mi akar lenni. Most új szerepben tűnik fel a tévéképernyőn.

A mi kis falunk után most a Viasat 3-on futó 200 első randiban láthatják a tévénézők. A Borsnakkorábban a sármos színész elmondta, hogy Tolnai Bencét alakítja majd, aki a főszereplő, Luca barátja. Karaktere egyébként homoszexuális, a Jászai Mari-díjas színész pedig évek óta boldog házasságban él.

"Tizenkilenc éve élek boldog házasságban. Megkérdeztem a feleségem, nem fogja-e zavarni, ha olyan nézett lesz a sorozat, hogyha bemegyünk egy étterembe, azt mondják: ott a meleg fiú a 200 első randiból. Azt válaszolta a feleségem: Édesem, nem mindegy, hogy mitől és miért vagy ismert? Nem mindegy, hogy amúgy civilben hiszik-e rólad, hogy meleg vagy, vagy egy karakter miatt? Ha azonosítanak ezzel a szereppel, ám legyen! Bence szerethető figura, büszkén vállalom, hogy ilyen is vagyok" - mesélte a lapnak nemrégiben Járai Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.