Tom Cruise a világűrbe készül: ott forgatja legújabb akciófilmjét

Forrás: NORTHFOTO/© 2018 by Entertainment Pictures/Paramount Pictures -
filmforgatás forgatás színész Tom Cruise világűr űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise merész dologra szánta el magát, ugyanis kiderült, hogy a NASA, és az Elon Musk nevéhez köthető Space X segítségével hamarosan az űrben készíti el a következő akciófilmjét.

A SlashFilmnek hála már azt is tudni, hogy ki lesz az a rendező, aki bevállalja ezt az elsőre őrültségnek hangzó dolgot. A Mr. és Mrs. Smith, A Bourne-rejtély, Barry Seal: A beszállító, és többek között A holnap határa tapasztalt rendezője, Doug Liman fogja elkészíteni Tom Cruise ötlete alapján az űrben játszódó alkotást -írja a Promotions.

A bennfentesek szerint nagy durranásra számíthatunk, ami nem csupán a forgatási helyszín miatt lesz érdekes, hanem a mögötte lévő koncepció miatt is. Azt egyelőre nem tudni, mikor lesz a film bemutatója, vagy mi lesz a címe, de Tom Cruise elfoglaltságai miatt valószínűleg leghamarabb csak 2022-ben kezdhetik el a munkálatokat.

Forrás: NORTHFOTO/© 2018 by Entertainment Pictures/Paramount Pictures

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.