Barátok közt KVÍZ - Lássuk, te hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt magazin kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 év után végéhez érkezett a Barátok közt. Több, mint tízezer epizód, számtalan főszereplő, ezernyi mellékszereplő - és nem mellesleg ármánykodás, szerelem, tragédia, öröm és bánat jellemezte ezt a szappanoperát, ami sokakat ragasztott a TV képernyők elé hosszú éveken keresztül. De vajon mennyire emlékszünk mindarra, ami történt a sorozatban? Teszteld a tudásod! 

Azok számára, akik az elmúlt években, évtizedekben nyomon követték a sorozatot, ez a játék nem fog nehézséget okozni. Ám azért igyekeztünk belevinni a kvízbe az összes igazán lényeges mérföldkövet, és azokat az alapokat, amelyekkel minden vérbeli Barátok közt rajongó tisztában van.

Sőt, azokra is gondoltunk, akik olyan infók után kutatnak a Barátok közt kapcsán, amelyek korábban még sosem láttak napvilágot. Nemrég Varga Izabella egy exkluzív interjú keretein belül elárulta a Life.hu-nak, melyik volt a ledkedvesebb jelenet számára, amelyben Szőke Zoltánnal szerepeltek. És megszólalt a karaktere kapcsán Rékasi Károly is, aki elárulta, szerinte miért volt olyan sikeres a hölgyek körében Bartha Zsolt.

Most pedig jöjjön a kvíz: lássuk, te hány kérdésre tudod a választ!

Loading...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.