Gyászhír: óriási veszteség érte a teljes brit királyi családot

halál királyi család Buckingham-palota gyász veszteség Erzsébet királyné barátja tragédia Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta mindenki Erzsébet királyné állapotáért aggódik, ám az uralkodónak jóval nagyobb a gondja: fájdalmát semmi sem enyhítheti, ugyanis elhunyt az egyik legjobb barátnője. 101 éves volt. 

A világ hetek óta Erzsébet királyné egészségéért aggódik, ugyanis sokakat megrémített a hír, miszerint az uralkodónő állapota rohamosan romlik. Azonban Károly herceg igyekezett eloszlatni a kételyeket és nyilvánosan tudatta, hogy 95 éves édesanyja jól érzi magát és kitűnő egészségnek örvend.

Annak ellenére, hogy a királyné egészségügyi szempontból remekül van, vele együtt az egész brit királyi család gyászba borult. Grafton hercegnője, Ann Fortune FitzRoy hunyt el 101 éves korában, aki Erzsébet legjobb barátnője volt. Szoros barátságban álltak egymással, így a királynőt nagyon megviselte barátnője elvesztése.

Forrás: AFP/Jonathan Brady

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.