Különleges a Chain Bridge Pop új szerzeménye: komoly témát jár körül a ballada

Chain Bridge Pop dal klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Chain Bridge Pop legutóbbi két táncosabb lüktetésű dala után egy balladával jelentkezik. Hajdu Erik, Hajdu Zoltán, Szombathelyi Dávid és Bauer Attila zenekara ezúttal az elmúlás témáját járta körül.

"Ez a dal 2021 őszén született meg és nem kifejezetten vidám hangvételű: komoly témát ölel fel, ami az elmúlás és annak elfogadása. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettünk a hangszerelésre, hogy azok a hangszerek szólaljanak meg a dalban amelyeken a koncerteken is játszunk, írtam bele egy szimfonikus részt is" - kezdte a frontember, Hajdu Erik -

"Dalszövegben az egyik legerősebb, legkomolyabb, amit valaha írtam. Nem sok a szöveg, de szerintem pont attól érthető, értelmezhető, hogy súlya van."

A banda a basszusgitáros Dávid háza melletti erdőben forgatott klipet, egy hideg téli estén készült a képi anyag.

A zenekar nemrég fejezte be közös koncertezését a Blahalouisiana zenekarral, most tavasszal a Meg Egy Cukorka és a Teddy Queen társaságában indulnak mini turnéra. Március 24-én pedig a Heatlie-vel buliztatnak meg mindenkit az Akváriumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.