Botrányhős-filmek, amelyeket nem érdemes kihagynod!

Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan -
botrányhős magazin Britney Spears Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok csillogó és fényűző élete olykor sokkal több fájdalmat, áldozatot és könnyet rejt magában, mint azt gondolnánk. Mi az az ár, amit kedvenc hírességeink megfizettek a sikerért?

Összeállításunkban olyan dokumentumfilmeket mutatunk be, melyekből megismerhetjük kedvenc botrányhőseink valódi életét.

Britney vs Spears

A világsztár életéről több dokumentumfilm is készült, legutóbb 2021 szeptemberében a Netflix készített saját gyártású produkciót az énekesnőről. Nemrég az egész világ azért izgult, hogy az 1990-es évek egyik legnagyobb popsztárjának 13 éve tartó gyámsági ügye végre lezáruljon. Ennek kapcsán a filmkészítők olyan személyeket is meg akartak szólaltatni, akik eddig mélyen hallgattak, mint például Sam Lutfit, Britney menedzserét, vagy Adnan Ghalibot, aki korábban lesifotós volt. A film betekintést ad a bortányhősnő orvosi kezeléseibe, információhoz jutunk a vagyonáról, valamint arról, hogy mennyit profitált saját édesapja és menedzsere.

Britney vs Spears film Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Travis Scott: Nézd Anya, repülök!

Tavaly év végén a világsajtó Travis Scott tragikusan végződött koncertjétől zengett: a katasztrófában nyolcan vesztették életüket. A róla készült dokumentumfilm középpontjában az áll, hogyan lett a álmodozó houstoni kissrácból világsztár. Az előadó rögeszmésen hitt abban, hogy sikerülhet kitörnie a nyomorból, az igazi áttörés pedig akkor történt, amikor Kanye West leszerződtette a kiadójához. Az amerikai rappert sokan nem csak különleges stílusáról ismerik: ő a párja Kylie Jennernek, akitől már két gyermeke is született.

Travis Scott 2021 Astroworld Festival Forrás: WireImage,/ERIKA GOLDRING/Erika Goldring

jeen-yuhs: Kanye-trilógia

A három részes dokumentumfilm amellett, hogy megmutatja, honnan indult Kanye West két évtizeddel ezelőtt, betekintést enged a rendezővel, Clarence „Coodie" Simmons-szal való kapcsolatába is.
21 évvel ezelőtt Coodie már előre megjósolta, hogy Kanye milyen messzire fog jutni a karrierje során. A filmkészítő mindent megtett, hogy dokumentálhassa a világsztár útját, azonban Kanye minél híresebb lett, ők annál jobban eltávolodtak egymástól. Coodie rosszul viselte az eseményeket, de sosem mondott le a barátságukról. Zenei múltja mellett a rapper ismert a Kim Kardashiannal kötött házasságáról is, amit idén hivatalosan is felbontottak.

jeen-yuhs: Kanye-trilógia Forrás: IMDb

Gaga: Five Foot Two

A Lady Gaga életéről készült dokumentumfilmet pozitívan fogadta a nagyközönség. A produkció az énekesnő ötödik stúdióalbumának az előkészületeiről és kiadásáról szól, valamint betekintést enged az énekesnő magánéletébe is. A film valós eseményeken alapul, elkészítéséhez nem használtak klasszikus értelemben vett forgatókönyvet sem. Pályafutása kezdetén a Csillag születik sztárja nemcsak tehetségével, de énekhangjával is folyton felhívta magára a figyelmet. Azonban azt kevesek tudják, hogy a sikerért olykor fájdalmas árat kellett fizetnie. A filmben közelebbről is megismerhetjük a botrányhősnőt: milyen a viszonya közeli hozzátartozóival, a rajongóival, vagy hogyan küzd meg a mindennapjait kísértő krónikus betegségével. Amellett, hogy mesél a saját életéről, azt is megtudhatjuk, hogy mit gondol a Madonnával való konfliktusáról.

Gaga: Five Foot Two Forrás: NORTHFOTO/Entertainment Pictures/Netflix

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.