Fiatalok így még sosem láthatták az ABBA tagjait: újra egymás oldalán a legendás zenészek

Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Ian West -
Benny Andersson Anni-Frid Lyngstad közös fotó Voyage album koncert Björn Ulvaeus ABBA Agnetha Fältskog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsivel több mint tíz évig volt csak együtt az ABBA. A legendás svéd zenekar ez idő alatt annyi világslágert készített, hogy mind a mai napig dúdolják azokat az emberek. Abban, hogy a népszerűségük még most is ilyen nagy, hatalmas szerepe volt a dalaikból készült musicalnek és az ebből forgatott két játékfilmnek.

A rajongók évtizedeken át reménykedtek abban, hogy az ABBA egyszer újra összeáll, ám erre a pillanatra közel negyven évet kellett várni. A svéd banda ugyanis 1981-ben jelentette meg addigi utolsó albumát, ám tavaly év végén milliók örömére piacra dobták vadonatúj lemezüket. A Voyage címet viselő korong pedig azonnal a slágerlisták élére ugrott.

Az ABBA nemcsak azt jelentette be tavaly, hogy kiadnak egy új albumot, hanem azt is közölték, hogy egy egészen látványos koncertturnéra indulnak. A turné érdekessége, hogy nem az együttes tagjai, hanem a holografikus másaik állnak majd színpadra.

Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Ian West

A májusban indult koncertshow alkalmából hosszú évtizedek után ismét egymás oldalán jelent meg a nyilvánosság előtt az ABBA négy tagja: a 75 éves Benny Andersson, a 72 éves Agnetha Fältskog, a 76 éves Anni-Frid Lyngstad és a 77 éves Björn Ulvaeus. Habár az elmúlt években több rendezvényen is részt vettek, mindig megtartották egymástól a távolságot.

A most készült fotóhoz hasonlóra legutóbb 36 éve volt példa – írja a 24 a DailyMail cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.