VV Cristofel brutálisan megverte Veronikát - videó

Veronika brutális kegyetlenség Való Világ valóságshow Cristofel szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön úgy tűnt, véget ért a VV5 szerelmespárjának hosszú ideje tartó szappanoperája. Estére azonban az események váratlan fordulatot vettek: VV Cristofel súlyosan bántalmazta volt szerelmét, aki kórházba került. A kubai macsó az eset után részletesen mesélt a verésről a Life.hu-nak.

Agyrázkódás gyanújával mentő szállította kórházba Veronikát, miután volt párja, Cristofel súlyosan bántalmazta őt - tudtuk meg az RTL Klub Fókusz című műsorából. Élő adásban hívták fel a lány édesanyját, aki remegő hangon beszélt a történtekről. "Brutálisan bántalmazta Veronikát, ököllel ütötte, a földre rántotta, fojtogatta, és kést szegezett a torkához, majd lefejezte a lányom kedvenc plüssállatát.
Veronikát kórházba vitték, és kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett, biztosan napokig a kórházban lesz, jelenleg is kivizsgálják"
- mondta az asszony.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Reggel még csak annyit tudtunk, hogy Veronika és Cristofel szerelme a múlté: a villa excsődöre már el is költözött a lány lakásából. Veronika édesanyja megelégelte Cristofel viselkedését, és elmondta a véleményét a fiatalok románcáról. A asszony szerint Cristofel méltatlanul viselkedett lányával.

,,Anyukám mindig mindenben támogat, de most már ő is a sarkára állt, és megmondta nekem, hogy úgy látja, nem vagyok boldog, és nem tesz jót nekem ez a kapcsolat. Megbeszéltük, hogy a jövőben több időt fordítok magamra és a tanulásra, mert eddig Cristofel elnyomott, miatta nem tudtam mindebbe belekezdeni" - mondta el Veronika a Blikknek, aki nagyon nehezen beszélt az eseményekről.

"Eddig minden szakításkor tudtam, hogy egyszer majd úgyis kibékülünk, most már biztos vagyok benne, hogy ez nem fog bekövetkezni. Szerencsére most ő is megérti ezt az egészet, és szerintem eljutott odáig, hogy végre belássa, nincs értelme annak, ami köztünk van. Soha nem fájt még ennyire semmi, rosszulesik, hogy hallom innen-onnan, hogy már csajozik, és állítólag alakulóban van már egy kapcsolata, de tudom, mindkettőnknek jobb lesz ez így" - mondta gyötörten Veronika a bulvárlapnak.

Cristofel akkor még igen szűkszavúan kommentálta a szakítást: ,,Veronika számomra már nem létezik" - mondta.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


A brutális verés után a Life.hu-nak sikerült megszólaltatnia VV Cristofelt, aki megdöbbentő részleteket árult el Veronika megveréséről, és a kiváltó okokról. A videót megnézheted itt:

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.