Cristofel popsztár akar lenni, már kész is az első száma

sztár VV Cristofel énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel bánatában énekesnek állt, hogy végre megszabadulhasson Veronika emlékének kínzó fájdalmától. Már le is forgatta a csajozásról szóló első videoklipjét.

Cristofel máris megtalálta a módját, hogyan szedje össze az RTL Klub által kiszabott ötmillió forintos kötbért a TV2-es árulása miatt. A nagyszájú skalpvadász énekesként akarja végighaknizni az ország diszkóit és falunapjait. A tervét nagyon komolyan gondolja, pénteken lesz az első klipjének premierje a világhálón.

Fotó: VV Leonidasz
Fotó: VV Leonidasz

"Egy hónapja készülök ezzel a meglepetéssel, remélem, nagyot szól majd. A zeném nem lopott, hanem teljesen a miénk, VV Leonidasz szerezte egy haverjával. Laza, nyárias diszkózenei alapokra dalolok a csajozásról. Szerintem szép hangom van, jól énekelek, biztos sokan lesznek, akik ezen jól meg is lepődnek majd" - magyarázta lelkesen a Life.hu-nak a szerénységgel hadilábon álló kubai, aki bánatában döntött úgy, hogy énekesnek áll.

ÍME, AZ ÚJ KLIP!

"Veronikát szeretném végleg elfelejteni, nemcsak a szívemből, hanem a fejemből is kitörölni. A klipben már csajozok ezerrel, de a saját életemben is hasonló a helyzet. Remélem, énekesként még több lány szívét rabolhatom el, ez benne van a pakliban. Minél nagyobb nézettségre akarok szert tenni a klipemmel, remélem, hogy rengeteg felkérést kapok majd és beindul a zenei karrierem" - bizakodott az önjelölt sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.