Fordulat! Bosszúból üldözte későbbi áldozatait a szlovák milliárdosnő

bosszú Eva Rezesová alkoholfogyasztás haláleset tragédia milliárdos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag megpróbálta "megbüntetni" Eva Varholíková Rezesová szlovák milliomosnő az előtte lassabban haladó, őt feltartó autóst, ezért kellett négy embernek meghalnia egy hónappal ezelőtt az M3-as autópályán.

A Blikk információi szerint ezt a vallomást tette az a szemtanú kamionos, akit a zsaruk hetekig kerestek, és aki végül hétfőn beszélt erről a rendőrségen. A napilap szerint a kamionos azt mondta, hogy már több kilométerrel a végzetes baleset előtt várható volt, hogy megtörténik a baj.

Forrás: AFP/Isza Ferenc
Forrás: AFP/Isza Ferenc



"Már vagy tíz kilométerrel korábban, egy benzinkútnál összezördültek a felek: a BMW nem tudta első lendületből megelőzni a Fiatot. Villogott rá, hogy hagyja el a belső sávot azonnal, hogy a hatalmas sebességéből ne kelljen visszavennie. Amikor aztán sávot váltott a Fiat, a másik autó elkezdte üldözni, tolta le az útról" - mesélt arról a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, hogy a kamionos szemtanú mit mondott a rendőröknek. "A Fiat kétségbeesetten menekült, lehúzódott egészen a leállósávba, de hiába, a BMW csak ment utána, és folyamatosan nyomás alatt tartotta, mígnem megtörtént a baj" - tette hozzá a bennfentes.

A fentiek alapján a nyomozóhatóság fontolóra veszi, így az eredetieknél sokkal súlyosabb váddal, szándékos emberöléssel gyanúsítja meg az előzetesben lévő Rezesovát, aki így összehasonlíthatatlanul nagyobb büntetésre számíthat, ha sikerül rábizonyítani a szándékosságot.

Szenvedélybeteg lett a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120919-vv-gigi-szenvedelybeteg-facebook-fuggo-lett-miota-itthobn-van-orakat.htmlObama David Letterman vendége volthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120919-barack-obama-david-letterman-late-show-with-david-letterman.htmlSteiner Kristóf a melegek szószólója letthttp://www.life.hu/legykepben/20120918-steiner-kristof-homoszexualis-iro-rendezo-szerint-a-massagot-nem-szabad.htmlLebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carreyhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-jim-carrey-amerikai-szinesz-titokzatos-novel-randevuzik-malibu-partjan.htmlVallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"http://www.life.hu/legykepben/20120918-muller-attila-musorvezeto-viasat3-fatylat-ra-musorban-elarulta-a-szerelem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.