Újra szingli a Bosszúállók sztárja - szakított Scarlett Johansson

színésznő szingli válás Scarlett Johansson szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek a férfiak! Egyévnyi szerelem után ismét szingli lett a világ egyik legjobb nőjének kikiáltott Scarlett Johansson. A hírek szerint a színésznő vetett véget a kapcsolatnak.

Sokak szerint nem az a meglepő, hogy szakított Scarlett Johansson és Nate Naylor, hanem az, hogy ilyen sokáig húzták együtt. "Scarlett a múlt héten adta ki Nate útját, de én azt nem értem, hogyan bírták együtt ilyen sokáig" - árulta el egy, a párhoz közel álló forrás, aki szerint már régóta a levegőben lógott, hogy ők ketten szétválnak. "Nate most vigasztalhatatlan, és úgy tűnik, mintha fogalma sem lett volna arról, mire készül Scarlett" - tette hozzá a pár ismerőse. Holott a Bosszúállók szépséges sztárjának legutóbbi, Vogue-nak tett nyilatkozata már sejtetni engedte, hogy Scarlett életében most nem a szerelem az első, ott ugyanis arról beszélt, hogy a munka az, amiben igazán ki tud teljesíteni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy Scarlett, aki 2010 decemberében vált el Ryan Reynoldstól kétévnyi házasság után, most elsősorban egy kis nyugalomra vágyik, hogy a látványosan épülő karrierjére koncentrálhasson.

Péniszgolyót akartak beültetni az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-stohl-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-peniszgolyot-kapott-volna.htmlZarándokhely lett az a birtok, ahol Katalin hercegnő meztelenkedetthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-katalin-hercegno-meztelen-fenykepeinek-helyszine-a-francia-birtok-zarandokhely-lett.htmlKözel húsz évvel fiatalabb pasija van az ismert sztáranyukánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-kiszel-tunde-uj-hodoloja-egy-ismeretlen-fiatalember.htmlSörfesztiválra látogatott a hercegi párhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121015-sorfesztivalra-latogatott-a-monacoi-hercegi-par-ii-albert-herceg-es.htmlFérjéért áldozta fel nemzetközi karrierjét a népszerű magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-epres-panni-modell-felaldozta-karrierjet-fejeert-nem-vetkozott.htmlElhunyt a népszerű színész-műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-meghalt-a-nepszeru-szineszmusorvezeto-a-charlie-angyalai-cimu-sorozat-sztarja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.