Újra szingli a Bosszúállók sztárja - szakított Scarlett Johansson

színésznő szingli válás Scarlett Johansson szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek a férfiak! Egyévnyi szerelem után ismét szingli lett a világ egyik legjobb nőjének kikiáltott Scarlett Johansson. A hírek szerint a színésznő vetett véget a kapcsolatnak.

Sokak szerint nem az a meglepő, hogy szakított Scarlett Johansson és Nate Naylor, hanem az, hogy ilyen sokáig húzták együtt. "Scarlett a múlt héten adta ki Nate útját, de én azt nem értem, hogyan bírták együtt ilyen sokáig" - árulta el egy, a párhoz közel álló forrás, aki szerint már régóta a levegőben lógott, hogy ők ketten szétválnak. "Nate most vigasztalhatatlan, és úgy tűnik, mintha fogalma sem lett volna arról, mire készül Scarlett" - tette hozzá a pár ismerőse. Holott a Bosszúállók szépséges sztárjának legutóbbi, Vogue-nak tett nyilatkozata már sejtetni engedte, hogy Scarlett életében most nem a szerelem az első, ott ugyanis arról beszélt, hogy a munka az, amiben igazán ki tud teljesíteni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy Scarlett, aki 2010 decemberében vált el Ryan Reynoldstól kétévnyi házasság után, most elsősorban egy kis nyugalomra vágyik, hogy a látványosan épülő karrierjére koncentrálhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.