Dúl a szerelem - Nős férfit szeret a népszerű magyar színésznő

csók Makranczi Zalán titok szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ért véget Szinetár Dóra és nős párja, Makranczi Zalán szerelme. Annak ellenére, hogy néhány hete azt lehetett hallani, máris véget ért a románc, a szerelmesek mégis együtt andalogtak Budapest utcáin kéz a kézben, majd búcsúzáskor csókot váltottak.

Néhány hete még a szakításukról szóltak a hírek, ám a jelek szerint dúl a szerelem Szinetár Dóra és nős párja, Makranczi Zalán között. A két művész, akik színpadon szerettek egymásba a nyilvánosság előtt nem vállalják szerelmüket, de mégis kéz a kézben andalogtak Budapest utcáin és csókot váltottak egy sötét utcasarkon. Egy szemtanú szerint a válófélben lévő Szinetár Dóra nem takargatja szerelmét, ugyanakkor Makranczi Zalán, aki még továbbra is házasságban él, érthető módon még fél felvállalni új kapcsolatát a nagyvilág előtt.

Forrás: Mudra László/Life.hu, MTI/Kollányi Péter
Forrás: Mudra László/Life.hu, MTI/Kollányi Péter

"Éppen a József körúton sétáltam, amikor megpillantottam őket, ahogyan kilépnek egy étteremből. Kettesben voltak, eleinte meg sem fogták egymás kezét. Mindketten fekete kabátot viseltek, nem feltűnősködtek. Ennek ellenére bárki, aki arra jött, megfordult utánuk. Szemlátomást Dórát nem foglalkoztatta a dolog, a férfi azonban percenként körbelesett, ki nézi őket. Mintha üldözési mániája lett volna" - árulta el a Blikknek egy járókelő, aki szemtanúja volt annak is, amint a pár romantikus csókot vált. "Meglepő, hogy nem vállalják fel a kapcsolatukat, mégis megfogják egymás kezét az utcán. Csak néhány percig andalogtak kéz a kézben, mert az első vagy a második saroknál befordultak jobbra, ahol csókot váltottak! Hosszasan ölelgették egymást, közben beszélgettek. Egy csók is elcsattant, majd a színész homlokpuszit nyomott Dóra fejére. Ezután a színésznő beült az autójába, amely a közelben parkolt, párja pedig elsétált a Corvin-negyed metrómegállóhoz, majd eltűnt az aluljáróban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.