Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónője

halál összeomlás Katalin hercegnő Kate Middleton öngyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott az a két ausztrál rádiós, akik komoly szerepet játszhattak abban, hogy öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónője.

Összeomlott a két telefonbetyárkodó ausztrál rádiós, Michael Christian és Mel Greig. Ahogy azt a Life.hu is megírta a két műsorvezető Erzsébet királynőnek és Károly trónörökösnek kiadva magát információkat szedett ki egy ápolónőből. A hívást egy másik ápolónő, a kétgyermekes Jachinta Saldanha kapcsolta be, aki a botrány kitörése után - hiába állt ki mellette a VII. Eduárd Kórház - öngyilkos lett. A rádiósok az eset óta először adtak interjút a történtekről és mindketten összeomlottak a kamera előtt, állítva, hogy amióta telefonon értesítették őket a szörnyű tragédiáról - amelyben valószínűleg jelentős szerepet játszottak -, nem telik el perc, hogy ne gondolnának a halott nő családjára és gyermekeire. Ugyanakkor értetlenül állnak az eset előtt; eszükbe sem jutott volna, hogy ilyen súlyos következményekkel jár majd a tréfájuk. Műsorukat a történtek után megszüntették és a rádiócsatorna is súlyos károkat szenvedett, mert hirdetőik nagy része elpártolt tőlük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Nézd meg az eredeti interjút és az összeomlást itt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.