Cindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilvesztere

buli Kylie Minogue Nicole Kidman szilveszter Mariah Carey sztárok Cindy Crawford Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy, hogyan töltötték a sztárok 2012 utolsó és 2013 első óráit? A Life.hu az volt. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, mit csinált Nicole Kidman, Cindy Crawford vagy Kylie Minogue, akik saját fotóikat osztották meg a rajongóikkal. Ezekből szemezgettünk.

Cindy Crawford

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

A 46 éves, kétgyermekes szupermodell természetesen csak a show kedvéért durrogtatta a pezsgőt. Cindy Crawford valójában munkával töltötte december 31-ét, Terry Richardsonnal készítettek egy fotósorozatot Hollywoodban.

Nicole Kidman

Forrás: Facebook.com
Forrás: Facebook.com

A színésznő az elsők között volt, akik 2013-at köszönthették. Nicole Kidman Sydneyben ünnepelte a szilvesztert, és meg is osztott egy fotót a hivatalos rajongói oldalán.

Mariah Carey

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Az énekesnő és férje, Nick Cannon szintén Ausztráliában voltak, ahol egy - látszólag - fergeteges buliban ünnepelték az új évet.

LeAnn Rimes

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

LeAnn Rimes bulizás helyett inkább pihenéssel töltötte az év utolsó napját. Férjével, Eddie Cibriannal Mexikóban süttették a hasukat. Kicsit irigykedünk.

Heidi Klum

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

A négygyermekes szupermodell németül kívánt boldog új évet közösségi oldalán és egy bulimentes képet posztolt magáról.

Kylie Minogue

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Az énekesnő szintén Ausztráliában ünnepelt és már túl is van az első útján, ami a fodrászához vezetett. Új év, új frizura, vallja Kylie, aki egyből meg is mutatta rajongóinak, milyen lett a haja.

Alekosz gavalléran megajándékozta barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-alekosz-valosagshow-hos-karacsonyra-nagyvonaluan-megajandekozta-baratnojet-bettyt.htmlDévényi Tibor végleg egyedül maradthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-devenyi-tibor-lemezlovastol-elkoltozott-a-nagyfia.htmlÚjra börtön vár Cinire? Állatok elől csalt el kétmillióthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-zalatnay-sarolta-cini-enekesno-ujabb-csalasi-botranya.htmlVV Béci meztelenül kérte meg felesége kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-vv-beci-a-valo-vilag-villalakoja-meztelenul-kerte-meg-felesege.htmlJótékonyságból vetkőztek bugyira a playmate-ekhttp://www.life.hu/legykepben/20121227-pinter-marianna-es-fekete-tunde-playmatek-jotekonysagbol-vetkoztek-bugyira.html100 ezer forintért hirdeti magát VV Éva az internetenhttp://www.life.hu/legykepben/20121231-szilveszter-ejszakara-100-forintert-hirdette-magat-vv-eva-az-interneten.htmlKibővült a dögös, vörös műsorvezető családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121227-orosz-barbara-musorvezeto-csaladjaba-uj-kiskutya-erkezett-egy-jack-russel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.