műsorvezető színész Csonka András sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen döbbenetesen megváltozott Csonka András. Az RTL Klub sztárja Heródes bőrébe bújt, és hihetetlen átalakuláson esett keresztül- tudta meg a Life.hu.

A színész legújabb szerepe miatt alakult át, hiszen a Madách Színházban ő alakítja Heródest a Jézus Krisztus Szupersztár-ban. Pici először a Mary Poppins Birtjeként tűnt fel a színház színpadán és tökéletesen helyt állt, most pedig egy már régóta nagy sikerrel futó darabban kapott újabb lehetőséget.

Forrás: Facebook/Csonka András
Forrás: Facebook/Csonka András

És nem csupán ez a szerep új az életében, hiszen ő lesz az RTL II-n hamarosan induló Szombat esti láz műsorvezetője Lilu oldalán.

Halott édesanyjáról ír könyvet D.Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-dtoth-kriszta-magyar-musorvezeto-konyvet-ir-halott-edesanyjarol.htmlPál Dénes:"Magányos vagyok"http://www.life.hu/legykepben/20130201-pal-denes-a-the-voice-nyertese-magyarorszag-hangja-maganyos.htmlBörtönbe küldené apját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-bortonbe-kuldene-apjat.htmlKiütötte magát Gáspár Laci- cserben hagyta duettpartneréthttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gaspar-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-kiutotte-magat-erdelyi-monika.htmlIntenzív osztályra került az ismert pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130131-intenziv-osztalyra-kerult-a-vilag-legismertebb-pornosa-ron-jeremy-akit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.